NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’den Vali Ceylan başta olmak üzere çok sayıda belediye başkanının da bizzat katıldığı İzmir Turizm fuarına katılan Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce, fuardan memnun döndü.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzfaş ve Türkiye Seyahat Acentacıları Birliği TURSAB tarafından Gaziemir de Fuar İzmir fuar alanında bu yıl 9.’su düzenlenen Travel Turkey 2015 fuarında her yıl olduğu gibi yine Kapadokya olarak tek çatı altında toplanılan stantta Avanos Belediyesi yerini aldı.

Türkiye’nin doğusundan batısına kadar yaklaşık 30 ilin ve alanında öncü yüzden fazla turizm firmasının yer aldığı fuarda turizmciler bir araya geliyor. Kültürlerin, yöresel renklerin buluştuğu fuarda her yöre kendine özgü kültürel zenginliklerini tanıttı.

İzmir Travel Turkey fuarına Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, Göreme, Ürgüp, Avanos, Kozaklı, Ortahisar, Uçhisar ile Kapadokya Altyapı ve Hizmet Birliğinin KAPHİB yer aldığı stantta gelen ziyaretçilere Kapadokya bölgesi hakkında bilgiler ve tanıtıcı ürünler verildi.