Kalaba Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu, İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına atanan Avanos Kaymakam'ımız Sayın Mustafa ELDİVAN onuruna veda yemeği tertip etti.Nevşehir'in Avanos ilçesinde Yaklaşık 4 yıldır kaymakamlık görevini başarıyla yürüten Mustafa Eldivan onuruna verdiği veda yemeğinde konuşan Kalaba Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu; Birlikte uyum içerisinde çalıştık. Avanos’a, Kalaba'mıza tüm köylerine katkı sunmak adına ciddi çabalar sarf etti. Bizler de Kalaba beldemize için hizmet üretirken sayın kaymakamımızın desteğini hep yanımızda gördük, sıcaklığını hissettik. Hepinizin huzurunda kendisine çok teşekkür ediyor, gelecekteki yaşantısında ve görevlerinde de üstün başarılar diliyorum” dedi.

Kaymakamlığı’nın yanı sıra İl Özel İdaresi görevine de son verdiği duygu yüklü veda konuşmasında Avanos ve Kalabalılara önemli mesajlar veren Mustafa Eldivan ise, “Öncelikle böyle bir veda yemeği organizasyonu yaptığı için sayın başkanımıza ve yemeğe katılanlara teşekkür ederim. 4 yıldır Avanos ilçesinde hizmet veriyorum.
 Bana göre Türkiye’nin çalışılabilecek en güzel bölgesinde çalıştık. Doğası güzel, ama insanları doğasından da güzel. Böyle bir ortamda çalışmak herkese nasip olmaz. Avanos’un bu manada çok özel bir yeri var. Halk gerçekten sıcak, samimi ve devlete de çok yakın. Bu güzel ilçeyi tabiî ki siz değerli Kalabamızı unutmayacağım. Ama başkanımıza da özel ve ayrı bir parantez açmak istiyorum: Sizin en büyük kazancınız belediye başkanımızdır. Bizden sonra ona sahip çıkın. Gerçekten, bu beldenin sigortası belediye başkanımızdır. Kalabamız, O’nunla birlikte önümüzdeki dönemlerde çok büyük yatırımlar alacaktır. Çünkü devletimizin yatırımlarla ilgili taşradaki idare sistemi değişti. Özellikle taşradaki ilçe ve belde belediye başkanları önemli yatırımlar yapıyorlar. Biz bir nevi organizatörüz yatırımları kontrol eden bir misyonumuz oluştu” dedi.

Eldivan, “Devletimiz şahsıma güverek bana şimdi yine çok onurlu bir başka görev tevdi etti.  Çok da uzağınıza gitmiyorum, yakınınızdayım. Her zaman kapımızı çalıp gelebileceğiniz bir yerdeyim. Her zaman olduğu gibi yine Ülkemiz, Milletimiz için daha çok çalışacağız. Ben bana gösterdiğiniz ilgiden, benimle çalışmanızdan ve uyumunuzdan dolayı hepinize teşekkür ederim” şeklinde konuştu.


Başkan Köroğlu yemek sonrası Avanos İlçemiz, Kalaba Beldemiz ve Bölgemize hizmetlerinden dolayı Sayın Mustafa ELDİVAN'a plaket takdim etti.