Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Cingil mesajında, Beldemiz ve ülkemiz için önemli gelişmelerin yaşandığı bir yılı daha geride bırakıyor, umutla yeni bir yıla giriyoruz. 2015 yılının beldemize, ülkemize, milletimize, tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum. Her yeni yıl, yeni umutları ve beklentileri de beraberinde getirmektedir. Türkiye’nin yakın dönemde başlattığı büyük atılımların 2015 yılında da kararlılıkla devam etmesini, istikrarlı büyüme ve kalkınma sürecinin kat kat artarak yeni başarılarla taçlanmasını temenni ediyorum.

Göremeli hemşerilerimizin rahat ve huzur içinde olmalarını beldemizin kalitesinin artması için daha fazla çalışmak zorunda olduğumuzun bilinci içerisindeyiz. Beldemiz son yıllarda ciddi bir değişim ve gelişim hamlesine girmiştir. Bu hamlemizin daha geliştirerek beldemizi dünya merkezleri arasına getirmek en büyük hedefimizdir. Bu alanda hepimize düşen ciddi sorumluluklar vardır. Amacımız beldemizi en iyi standartlara taşımaktır.

Bu duygularla, yeni umutlarla karşıladığımız 2015 yılının insanlığa barış getirmesini, beldemizin, ülkemizin, milletimizin dayanışma, birlik ve kardeşliğini güçlendirmesini, yeni yılın güçlü bir sezon getirmesini temenni ediyor, bütün hemşerilerimi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum dedi.