Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen,Cevher Dudayev Mahalle Sakinlerinin isteklerine kayıtsız kalmadı. Geçtiğimiz gün Nevşehir gündemin adresi www.fibhaber.com da "Cevher Dudayev mahalle sakinlerinin istekleri var!" başlığı ile gündeme taşıdığımız haberimiz sonrası Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen hemen talimat vererek gerekli çalışmalar başlatıldı.

Muhtar Keten, Belediye Başkanı Seçen'e Teşekkür Etti

Bu gelişmelerin yaşanmasının ardından Cevher Dudayev Mahalle Muhtarı Abdurrahman Keten Belediye Başkanı Seçen'e teşekkür ederek şu açıklamalar da bulundu; "Nevşehir Belediye Başkanım Sayın Atilla Seçen beyle yapmış olduğumuz görüşmelerimiz neticesinde, Mahallemizde arzu edilen çalışmalara en kısa sürede başlanacaktır. Bugün Belediye Başkanımız Sayın Seçen'in talimatıyla Belediyemiz Temizlik Müdürlüğünden Sayın Müdürüm Erkan Altundağ Ve Sayın Amirim Mehmet Eraslan teftiş ve inceleme için mahallemize ziyaret gerçekleştirdiler.. Birlikte Mahallemiz Sokaklarına Çöp Konteynerlarının nereye konulacağı hususlarında yer tesbitinde ve istişarelerde bulunduk.  Bu konuda Belediyemız Tarafından ihalesı Verilmiş Olup En Kısa Zamanda Yapımına Başlanacaktır. Ayrıca Park ve bahçeler Müdürlüğü Tarafından mahallemize park yapımı içinde Sayın Müdürüm Mehmet Can Aksoy Bey Tarafından Projesı gerçekleştirdikten sonra çalışmalar önümüzdeki günlerde start verilecek.

Yıne Sokaklarımızda Toprak Ve Kaldırımların Yapılması Içın Belediyemız Fen İşleri Müdürlüğü Tarafından Sayın Müdürüm Erdem Hamarat Bey Ve Sayın Amirim Derya Büyükçekiç Beyle Beraber Yapılacak. Yerleri Tespit Ederek En Kısa Zamanda Yapımına Başlanacaktır. Şimdiden Yapılacak Olan Hızmetler Mahallemize Hayırlı Uğurlu Olsun. Ben bu vesile ile başta Belediye Başkanım Atilla Sen'e ve Belediyemız Üst Makamından Alt Makamına tüm Belediyemiz Personelleri Ve Ekibine Mahalle Muhtarı Olarak Verdiğiniz Ve Vereceğiniz Hizmetlerden Dolayı Ayrı Ayrı teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunarım. Allah Yar Ve Yardımcınız Olsun Inşallah. Mahalle sakıni vatandaşlarımızda biraz sabırlı olmaya davet ediyorum. Lakin Mahallemizde Inşaatlar devam ettiği için biraz çevremız batmaktadır . Ayrıca Inşaat Firmaları da çalışmalarını daha dikkatlice yaparlarsa iyi olur. Bu durumda Belediyemiz zor durumda kalmaz ne demişer: "Aslan Yattığı Yerden Belli Olur." dedi.