Nevşehir'de ameliyat olması gereken genç kızları için maddi sıkıntı çeken ailenin imdadına Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver yetişti. Doğuştan kalp hastası 16 yaşındaki Selin, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in devreye girmesiyle ameliyat ettirildi. 

Nevşehir’de doğuştan kalp rahatsızlığı bulunan  ve maddi imkansızlıklar nedeniyle ameliyat olamayan 4 çocuklu Kaynar ailesinin en büyük kızı 16 yaşındaki Selin Kaynar , Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver sayesinde hayata tutundu. 

"İlk olarak bu sene başında, FİB Haber Merkezine, Ailenin başvurması ile www.fibhaber.com da yaptığımız Haberimiz Büyük Ses Getirmiş ve 16 yaşındaki genç kızımız Selin İçin Umutlar işte o tarihte yeşermişdi ...  "

FİB Haber.Com'da yayınladığımız "Nevşehirli Genç kız yaşama tutunmak için yardım bekliyor..." haberimiz sonrası Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver Twitter hesabından yaptığı açıklamasında; "Konu çözüme kavuşmuştur. Selin Kızımız ameliyat olacak inşallah" müjdesiyle Selin ve Kaynar ailesinde ümitsiz bekleyiş yerini mutluluk ve umuda dönüşmüştü...


Nevşehir’de doğuştan kalp rahatsızlığı bulunan 16 yaşındaki Selin Kaynar’a, ameliyat olması için Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver sahip çıktı.

Geçirdiği başarılı Cerrahi operasyon sonrası sağlığına kavuşan genç Selin, iyileşir iyileşmez anne ve babasıyla birlikte Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e Külliye'de sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Elinde getirdiği Buket çiçeği Başkan Ünver'e takdim eden Selin'in yaşadığı heyecanı ve büyük mutluluğu görülmeye değerdi. 

Nevşehir Külliyesinde bir araya geldikleri Belediye Başkanı Hasan Ünver’e teşekkür etti. Anne , “Kızıma en zor zamanımızda sahip çıkarak ailemizin yüzünü güldürdünüz. Allah sizlerden ve hayırseverlerimizden razı olsun” dedi.

Kaynar ailesi ile bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Hasan Ünver, 16 yaşındaki Selin Kaynar’a geçmiş olsun dileklerini iletti ve sağlık durumu hakkında bilgiler aldı.


Bugün aldığım en güzel haber genç Prensesimizin sağlığına kavuşması oldu diyen Başkan Ünver, ilk ziyarete geldiğinizde gördüğüm Selin'den şimdi eser kalmamış çok şükür. Selin kızımızın yanaklarına kan geldiğini, Tamamen iyileşmiş olduğunu gördüm ve çok mutlu oldum. Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar versin dedi.

Baba Cumhur Kaynar, bugüne kadar 3 ameliyat geçiren ve sağlığına kavuşması için 4. ve son ameliyatı geçirmesi gereken kızı Selin’e uzanan bu yardım eli için Belediye Başkanı Ünver’e  teşekkür etti.

Baba Cumhur Kaynar'da," Bir kez daha Nevşehir Belediye Başkanımız Hasan Ünver'e ve ekibine teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.Allahta sizin yüzünüzü her daim güldürsün. Selin'im kızım kurtuldu çok şükür. Rabbim hastası olanlara da acil şifalar versin "dedi.


Selin de yaptığı açıklamada "Allahıma şükürler olsun,sağlığıma kavuştum, Şuan çok iyiyim. Belediye Başkanımız Hasan Ünver'e çok teşekkür ediyorum" dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’ de, rahatsızlığı nedeniyle eğitimine ara vermek zorunda kalan Selin’in bir an önce sağlığına kavuşması arzusu içerisinde olduklarını belirtti. Ünver : “Selin, bizim kızımız. Yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle eğitimini yarıda bırakmak zorunda kalan Selin’in,başarılı ameliyatı sonrası sağlığına tam olarak kavuşması sonrasında Selin kızımız, inşaallah eğitimine de kaldığı yerden devam edecektir ”dedi.