Başkan Ünver’den Samimi Açıklamalar …

Bu İşte Asla Rol Yapamazsınız

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Belediye Başkanı ve 2014 Mart ayındaki yerel seçimde Ak Partinin Belediye Başkan adayı olan Hasan Ünver, kendisine tebrik için gelen ziyaretçilerine samimi açıklamalarda da bulunuyor.

Adaylığı belli olduğu günden bu yana Nevşehir’in hemen hemen her kesiminden yüzlere misafiri makamında ağırlayan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 10 yıldır İlimizde yaptıkları çalışmalardan tutunda, yeniden aday gösterilme sürecine dair samimi açıklamalarda bulunan Ünver’in açıklamalarını kendisine hayırlı olsun dileklerini iletmeye gelenler tarafından da büyük bir dikkat içerisinde dinlendi.

Eğer Sevmeyi Beceremiyorsanız, Sevilmeyi de Beceremiyorsunuz Demektir …

Sosyal hayata ilişkinde açıklamalara konuşmalarında yer veren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, “Eğer sevmeyi beceremiyorsanız, sevilmeyi de beceremiyorsunuz demektir. Biz bu şehirde yaşayan herkesi parti ayırt etmeden, sosyal konumunu ayırt etmeden sevmeye ve daha önemlisi saygı göstermeye gayret ettik bunca süredir. Asla adam taassubu yapmadık. Kimin ne işi varsa bizimle kanunlar, kurallar ve hakkaniyet ölçüsünde yapmaya gayret gösterdik” dedi.

Ömür Billah Tatil Yapmayı Beceremedim …

Geçtiğimiz günlerde başından geçen bir olayı da misafirlerine anlatan Nevşehir Belediye Başkanı ve Ak Partinin belediye başkan adayı Ünver, “Pazar günü bir vatandaş geldi. Arkadaşlar Pazar günleri rahat çalışmak için geliyor, isterseniz daha sonra görüştürelim diyor kendisine. O da sadece iki dakika görüşüp çıkacağım diyor. Arkadaşlarda kırmayıp alıyorlar içeri. Vatandaş Senin Ailen, Çoluk Çocuğun yok mu, deli misin Pazar günü ne işin var burada diye sordu. Ben de kendisine hizmetin zamanı yok cevabını verdim. Ben ömür billah tatil yapmayı beceremedim zaten. Kendimce tatil yapma formülleri geliştirdim. Örneğin usandığım bir işten bir başka işe geçtiğimde dinleniyor ve tatil yapıyor hissediyorum kendimi” ifadelerinde bulundu.

Bu İşte Rol Yapamazsınız …

Kendisini tebrik etmeye gelenler arasında şehrin her kesiminden insanların olmasından büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getiren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, “Ben şunu çok iyi anladım. Bu şehir beni, ben de bu şehri iyi anladık. Çalışan takdir ediliyor. Gerek halkımız, gerekse teşkilatlarımız geçtiğimiz adaylık sürecinde de bunu ortaya açık ve net bir şekilde koydular. Bu işte samimi olmalısınız. Ve asla tiyatro yapamaz ve rol oynayamazsınız” diye konuştu.