Kavak Belediye Başkanı Sayın Celal YİĞİT  tarafından belediyede hizmet binasında düzenlenen törende eski başkanlara  yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Törene eski başkanlarımızdan Musa SAĞLAM , Ethem BAŞ , Kemal SEVİNÇ , Mustafa OSMA , Ali SAĞLAM  Belediye meclis üyeleri ve Başkan Sayın Celal YİĞİT katıldı.

Törende bir konuşma yapan Kavak Belediye Başkanı Sayın Celal YİĞİT ‘’ Kasabamıza hizmet etmiş çok değerli başkanlarım , şu an sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşamaktayım. Sizlerden aldığım bayrağı daha yükseklere taşımak için sizlerden aldığımız kuvvet ve güçle devam ediyoruz’’ dedi.Kavak kasabamız birlik ve beraberliği çok önemli diyen Başkan Yiğit , Allah birlik ve dirliğimizi bozmasın halkımızla el ele vererek Kavak kasabamız kaderini birlikte değiştirmeye devam edeceğiz dedi.


Programın sonunda  teşekkür plaketlerinin verilmesine geçildi. Belediye Başkanı Sayın Celal YİĞİT eski Başkanlarıa plaketlerini takdim ederek Kavak Kasabasına yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.