Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, 7. Geleneksel Sünnet Etkinliği kapsamında Ürgüp Belediyesi tarafından sünnet ettirilen çocukların Ürgüp’te gönüllü olarak sünnetlerini 1 günde yapan Dr. Fatih Dolu ve Dr. Mustafa Başar’ı ziyaret etti.

Doktorlara özverileri nedeniyle teşekkür eden Belediye Başkanı Fahri Yıldız, sünnet etkinliğini 7 yıldır başarıyla sürdürdüklerini, bu kapsamda toplam 500’e yakın çocuğun sünnetlerinin yapıldığını söyledi. "Yıldız, sünnet ettiğiniz çocuklara, elbiseleriyle, altınlarıyla normal bir sünnet düğününde ne varsa sizlerin desteğiyle çocuklara ve ailelerine yapmaya çalışıyoruz. dedi.

Dr. Mustafa Başar’da geçtiğimiz yıl düzenlenen Ürgüp Belediyesi sünnet şöleninde tesadüfen bulunduğunu belirterek, etkinliğe bu yıl kendisi de katkı sağlayabildiği için mutluluğunu dile getirdi.

Yıldız, bu yıl etkinlik kapsamında 25 temmuz cumartesi günü konvoy, yemek ikramı, mevlid merasimi, takı töreni gibi etkinliklerle Ürgüp Belediyesi Turgut Özal Kültür Merkezinde çocuklarla bir araya geleceklerini kaydetti.