Gebze Ak Parti İlçe Başkanlığının 73. Danışma Meclis Toplantısı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Kocaeli, Gebze Ak Parti İlçe Başkanlığının 73. Danışma Meclis Toplantısı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın katılımıyla gerçekleşti. Çeşitli görüşmeler ve toplantılar için Gebze'de bulunan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'da Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’la görüşerek kendisini Ürgüp'e davet etti.

Toplantıya, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın yanı sıra, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, milletvekilleri ve çok sayıda partili katıldı.

“2016’NIN SONUNDA GEBZE’DE 30 40 TANE ARAÇ ÜRETECEĞİZ”

Gebze ve Kocaeli’yi bilim ve teknolojinin Başkenti yapacağız diyen Fikri Işık, “Bu yapısal reform programımız gençlerin çok daha iyi bir Türkiye’de yaşamasını sağlayacak. Gebze’yi ve Kocaeli’yi sadece sanayinin başkenti olmaktan çıkaracağız ve bilim ve teknolojinin başkenti yapacağız. 2016’nın sonunda Gebze’de 30 40 tane araç üreteceğiz, filo üreteceğiz ve bütün Türkiye’nin her türlü arazi ve ilklim şartlarında test edeceğiz. 22 Aralık’ta bir prototipimiz daha hazır oluyor ama 2018 yılında piyasaya çıkaracağımız aracı hep beraber göreceğiz” dedi.