Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Kurban Bayramı öncesi ilçede bütün hazırlıkların tamamlandığını ifade ederek, Kurban Bayramı’nın huzur içinde geçmesi temennisinde bulundu.

İlçede yaşayan vatandaşların huzuru için Ürgüp Belediyesi’nin tüm hazırlıklarını tamamladığını ifade eden Başkan Yıldız,gerek kurban satış alanında ve gerekse kurban kesim noktalarında tüm eksikliklerin giderildiğini ve bayram boyunca uzman ekipler tarafından sürekli olarak kontrol ve denetimlerin süreceğini belirtti. Başkan Yıldız, Ürgüp Belediyesi’nin bütün birimlerinin bayrama hazır olduğunu ifade ederek, “Zabıta Müdürlüğümüz tarafından rutin olarak yapılan gıda ve temizlik denetimleri bayram öncesi artarak devam ediyor.Bayram boyunca zabıta ekiplerimiz vatandaşlardan gelen istek ve şikayetleri değerlendirerek vatandaşın huzurlu bir bayram geçirmesi adına çalışmalarını sürdürecek. Bunun yanı sıra Fen İşleri Müdürlüğümüz ve Garaj Amirliğimiz başta ana arteller olmak üzere, cami ve çevrelerinin temizliğini yapıyorlar. Mezarlıklarımızda da aynı şekilde bakım,onarım ve temizlik faaliyetleri sürdürülüyor.” diyerek Ürgüp Belediyesi olarak bayrama hazır olduklarını ifade etti.

BAYRAMLAR BİRLİK VE BERABERLİKTİR

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla bir de mesaj yayınlayarak vatandaşların Bayramı’nı tebrik etti. Birlik ve beraberliğimizin göstergesi ve sosyal dayanışmanın en güzel örneklerinden olan Kurban Bayramı’nın toplumumuzda özel bir yeri olduğuna vurgu yapan Başkan Yıldız, mesajında şu görüşlere yer verdi.

 “Ülke olarak sıkıntı bir süreçten geçtiğimiz şu günlerde Kurban Bayramı’nın ülkemizdeki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını artıracağına inancımız tamdır.İnsanların kırgınlık ve dargınlıklardan arınarak, sevgi, saygı ve hoşgörüyle kucaklaşmalarına imkan sağlayan bayramlarımız, toplumumuzu ayakta tutan en önemli manevi değerlerimizdendir. Aynı zamanda toplumdaki sosyal dayanışmayı da en iyi şekilde perçinleyen Kurban Bayramı ,insanlar arasındaki yardımlaşma ve kaynaşmaya da vesile olmaktadır. Millet olarak geçmişten günümüze ,büyük bir coşkuyla kutladığımız bayramların bir yenisine daha kavuşmanın mutluluğu ile ,tüm halkımızın ,Mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik eder, ülkemiz ve ve tüm dünyada huzur ve barışın egemen olması temennisiyle, Mübarek Kurban Bayramı’nın Yüce Allah’tan hayırlara vesile olmasını diliyorum.''