Toplantıda her birimin görev ve sorumluluklarının yeni sezon başında daha verimli olabilmesi için yapılması gerekenler, altyapı çalışmalarının sona ermesi ile asfalt çalışmalarının ne şekilde yapılacağı, Ürgüp'e ve Ürgüplüye hizmetin koordine ile en sağlıklı şekilde yapılabilmesi için uyulacak usul ve esaslar ele alındı.

Personel arasında dayanışma, yardımlaşma ve kaynaşmayı da sağlamak amacı ile Alanya'ya hafta sonu iki günlük bir gezi planladıklarını ifade eden Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, verimli bir toplantının ardından Ürgüp'e döndüklerini, yeni sezonla birlikte daha verimli olabilmek için tüm personelle birlikte hazır olduklarını belirtti.

Alanya'da yaşayan çeşitli iş kollarında faaliyet gösteren Ürgüplü başarılı iş adamı Mahir Tanrıverdi ve oğlu Ümit Tanrıverdi ile de görüşen Başkan Yıldız ve ekibi Ürgüplü hayırsever Dinler ailesinin Alanya'da yaptırdığı Hanife Dinler Camiini de ziyaret etti.

Yazı İşleri, Mali İşler, Zabıta, Garaj, Satın Alma, Özel Kalem ve Basın birimlerinin Alanya'daki toplantısına Fen İşleri Müdürü Hasan Gökhan, daha önceden planlı başka bir programı olması sebebiyle katılamadı.