Düğün törenine Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti İl Başkanı M.Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, ilçe belediye başkanları, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Sulusaray Belediyesi Düğün Salonu Tesisleri’nde düzenlenen düğün töreninde nikah şahitleri arasında yer alan Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz  burada yaptığı konuşmada aile kurumunun önemine dikkat çekerek, “Unutmayın ki paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir. Evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dilerim” diye konuştu.

Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk'te nikah akdinin gerçekleşmesinin ardından yeni evli çifti tebrik ederek bir ömür boyu mutluluklar diledi. 


Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'de, böyle bir mutluluğa ortak olmanın kendisini de çok mutlu ettiğini belirten genç çiftlere ve her iki aileye güzel yarınlar ve mutluluk temennisinde bulundu.

Nevşehir Gündemin Adresi FİB Haber Merkezi Ailesi olarak Nazire ve Ahmet Alay çiftine bir ömür boyu mutluluk dileriz…


FİB AJANS ORGANİZASYON
"Mutluluğa Atılan İmza"

Nevşehir ve Kapadokya Bölgesinde Düğün Nişan Sünnet Kına gibi tüm özel günlerinize fark katan FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın.
0 384 212 9 444
0 532 627 28 74
www.fibajans.com