BAŞKAN’A TEKRAR SORUYORUZ!..
03.06.2013 tarihinde sitemizde “Haber analiz” başlığı ile Nevşehir Ticaret Odası seçimleriyle alakalı olarak, Nevşehir Belediye Başkan’ının oda seçimine müdahil olup olmamasıyla ilgili bir değerlendirme de bulunmuş, ardından da aşağıdaki soruları yöneltmiştik. Fakat şu ana kadar Belediye’den her hangi bir cevap gelmedi.

Okuyucularımız: ‘Başkan cevap verdi mi?

Verdiyse ne cevap verdi?

Merak ediyoruz! Lütfen yayınlayınız!’ diye soruyorlar.

Bizde cevabın gelmediğini söylediğimizde ‘o zaman bir kez daha sorunuz’ dediler.

Bizler de yayın ilkemiz gereğince, yazının tamamını yayınlamaktan ziyade sadece soruları bir kez daha soruyoruz.

Başkan’ın Cevap vermesi halinde, sitemizde yayınlayacağız.

SORULAR:

1- (25.05.2013) Pazar günü Parti binasında yaptığınız konuşmada biz, Ticaret Odası seçimlerinde taraf olmadık, dediniz mi?

2- Öyle deyip konuştuysanız eğer, neden bu açıklamaları bir basın toplantısıyla halka değil de partiye özgü kapalı bir mekânda partililere yaptınız?

3- Parti içinde yapılmış bile olsa, neden diğer gazetelere haber verilmedi? Verildi de bizim mi haberimiz yok. Orada bulunup, çekim yapan Belediye kameramanının yaptığı çekimi, kamuoyuyla paylaşabilirmisiniz? Gene yayın ilkemiz gereği şayet verme lütfünde bulunursanız sesli olarak yayınlamaya hazırız. (Başkan Bey gazeteci olduğu için yardımcı olacağını umuyoruz)

4- “…Siyaset mezarlığından çıkarılanlar…” diye aşağıladıklarınız kimlerdir? Bunu söyleyerek, Ticaret Odası seçimlerine, siyaseti sokmuş olmuyor musunuz? 5- Kulislerdeki konuşmalara göre, seçim öncesi Yakup Bey’in seçim karargâhında taraf olduğunuza yönelik açıklamalarınızı nasıl izah ediyorsunuz? Kendi ifadenize göre buna “kıvırtma” denebilir mi?

Haber Analiz, yazının aslına, ‘google’ dan fibhaber’den “haber analiz” yazarak ulaşabilirsiniz. Şimdi söz Belediye Başkanında!...