Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız Ürgüp'te Evka Mahallesinde bulunan Türkiye Şöforler Otomobilciler Federasyonunun misafirhanesinde kalan kız öğrencileri ziyaret etti.

Ürgüp'te yükseköğrenim için bulunan 30 kız öğrencinin kaldığı misafirhaneye gece ziyaret gerçekleştiren Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, öğrencilerle bol bol sohbet etti. Yıldız kız  öğrencilere "Ürgüp'te annenizden, babanızdan uzakta olsanızda bizler ister ağabey kabul edin ister baba kabul edin sizlere her zaman yardıma hazırız. dedi.

Öğrencilere baklava ve içecek ikram eden Yıldız, Ürgüp ile ilgili bilgiler de verdi. 30 öğrenciye yıl sonunda Sivas Divriği gezisi hediye ettiğini açıklayan Başkan Fahri Yıldız'ın ziyaretinden memnun olduklarını dile getiren kız öğrenciler, Belediye Başkanından Kredi Yurtlar Kurumu Yurdu talebi karşısında Belediye Başkanı Yıldız, "Biliyorsunuz Ürgüp'te kapasitesi azda olsa bir kız öğrenci yurdumuz var, ama yetmediğini biliyoruz, birebir bizim işimiz olmasa bile mensubu bulunduğum Ak Parti 1 kasımda Nevşehir'den yine 3 Milletvekili çıkardı, 3 vekilimizde tecrübeli ve işinde ehil insanlar, onlara bu konuyu ulaştıracağım, İnşallah Ürgüp'e yetecek kapasitede bir kız, bir erkek öğrenci yurdu için onlarda ellerinden geleni yapacaklardır." dedi.

Ziyarete Ürgüp Şoförler Otomobilciler Odası Başkanı ev sahibi Şaban Ulusoy ve Ürgüp Belediye Meclis Üyesi Süleyman Er'de eşlik etti.