Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Esnaf Ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü ve Üyeleri, 10 Aralık tarihinde İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan terör saldırısının ardından polise destek ziyaretinde bulundu.

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Esnaf Ve Sanatkârları Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Korkmaz, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Sarı, Nevşehir Madeni İşler Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nafiz Çalışkaner' in bulunduğu heyet, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay'ı makamında ziyaret ederek hain saldırıda şehit olan polislerimiz için baş sağlığı diledi.

"Birlik ve beraberlik mesajı verdiler..."

Ziyarette, Güvenlik güçlerinin her zaman yanlarında olduğunu kaydeden Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, “10 Aralık tarihinde İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan terör saldırısının ardından Nevşehir Emniyet Müdürümüze her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek için ziyarette bulunduk. O menfur saldırıda şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.

Türk Milleti olarak çok üzgün oldukları belirten Salaş, İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan terör saldırısını sert bir dille kınarken, hain saldırıda hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diledi.​ Salaş; “Dünya’nın başka milletleri adına, Türkiye’yi bölmek ve parçalamak adına böyle kahpece davranış sergiliyorlar. Bunu Kürt kardeşlerimizde çok iyi anladı. Lanetliyoruz. Bizi asla bölemeyecekler. Biz bir ölür bin biliriz. Bizi asla yıkamayacaklar” ifadesini kullandı.

Nevşehir Madeni İşler Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı da “Maalesef Türkiye’de terör sorunu var. Türkiye’nin büyümesini gelişmesini engellemek için. Kürt milletiyle, Türk Milleti’ni birbirinden ayırmaya çalışıyorlar. Hâlbuki bizde Kürt’le Türk arasında hiçbir fark yok. Biz kardeşiz. Bizi ayırmak, bölmek mümkün değil” dedi.

Türk bayrağının dalgalandığı her yer bizimdir diyen Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Korkmaz da, “İstanbul’da yaşanan terör olaylarında şehit olan bütün yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Bu vatan için, bu millet için, bu ezanlar dinmesin, ay yıldızlı al bayrağımız yerlere düşmesin diye canını, kanını veren bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. Her zaman polisimizin arkasındayız” şeklinde konuştu.


Nevşehir Esnaf Ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü ise, "Üzüntülerini dile getirerek, ülke olarak kenetlendiğimiz sürece başaramayacağımız hiçbir şeyin olmadığını ve millet olarak polisimizin ve tüm güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu belirtti."

Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türk Milleti için gece gündüz demeden çalışmaya, halkın huzur ve güvenliğini sağlamaya canları pahasına devam edeceklerini söyledi.