NEVŞEHİR(MHA) Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Yönetimi Türkiye Büyük Millet Meclisine başörtüsü ile giren Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilini Mecliste ziyaret ederek kendisine Nevşehir’de yapılan iğne oyalı yemeni hediye etti.

Türkiye Büyük Meclisinde Ak Parti Nevşehir Milletvekillerini de ziyaret eden Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğine eski milletvekili adaylarından Ahmet Kıratlıoğlu’da eşlik etti.

Ziyaretlere ilişkin açıklamalarda bulunan Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu, “Nevşehir görmeyenler kültür ve birleşme derneği olarak; hac ibadetini yapıp döndükten sonra başını kapatıp meclise giren Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Beyazıt Kaçar'ı TBMM'de ziyaret ettik. Kendisini böyle bir davranışta bulunduğu için kutladık. Kendisine iğne oyalı yemeniyi mecliste takdim ettik. Kendiside bizim yapmış olduğumuz ziyaretten çok memnun olduğunu, her sivil toplum kuruluşunun böyle duyarlı olması temennilerinde bulundu. Daha sonra Ak Parti Nevşehir milletvekillerimizle hasbıhal ederek yapılacak seçimler için istişare ettik. Kendileri de bu ziyaretten çok memnun olduklarını ve bizlerle bu tür istişarelerde bulunmayı sürdüreceklerini dile getirdiler. Bu ziyaretler esnasında eski bakanlarımızdan Esat Kıratlıoğlu'nun oğlu olan Ahmet Esat Kıratlıoğlu'na rastladık. Oda bizi çok sıcak karşılayarak Ankara'daki ziyaretlerimizde bize eşlik etti” dedi.