“Batı Dilsiz Şeytan”

NEVŞEHİR(MHA) Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir, İsrail’in Filistin’de yaptığı katliama sesiz kalan Batı’nın Dilsiz Şeytan olduğunu söyledi.

Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir, “Zulüm karşında tarafsızlık namussuzluktur, öyleyse biz tarafız. Tarafımız mazlumun yanı olamayacaksa, sendika kurmamıza da bu hayatta olmamıza da gerek yok. Vakit, Mescid-i Aksa ve Kudüs için ayağa kalkma, kardeşlerimize sahip çıkma vaktidir. Hepimizin onurunu korumak için şehit düşen kardeşlerimizin yanında olma vaktidir” diye konuştu

“Batı Yine Dilsiz Şeytan”

 İsrail’in Gazze’ye yönelik operasyonunda Batı’nın çifte standart tavrını kınayan Özdemir, “Yaşananları Gazzeli çocuklara, Müslüman kardeşlerimize acıyarak değil, kendimize acıyarak değerlendirmemiz gerekiyor. Bugün yaşananlar sadece katil İsrail’in çocukları öldürmesinden ibaret değil. Bu durum İslam medeniyeti ile batı medeniyetinin mücadelesidir. ABD’nin, AB ve İslam ülkelerinin gözü önünde vaat edilmiş topraklar uğruna bir çirkeflikle İsrail planlarını hayata geçiriyor” ifadelerinde bulundu.

Özdemir, ABD’nin Gazze’de yaşananlara ilişkin “İsrail'e karşı orantısız güç gözlemlendi” açıklamasını skandal olarak nitelendirdi, kınadı.

“Zulmün Karşında Olanın Yanındayız"

Gazze saldırı altındayken İslam Coğrafyasının iyi bir sınav veremediğini vurgulayan Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Özdemir, sessiz ve tarafsız kalmanın zulme ortaklık olduğunu belirtirken, “Ezher Üniversitesi Rektörü Tayyip El Ahmet darbecilere fetva veriyorsa ona da lanet olsun diyoruz. Öbür tarafta 2003 yılında Hıristiyan Rachel Aliene Corrie adında genç kız Gazze’ye gelerek terörist devletin zulmüne karşı çıkıyor. İsrail komutanı çıkıp Rachel'a 'sen bizdensin, onları öldürmek caizdir’ dediğinde kız, ‘bu çocukları öldürmek caizse ben sizden değilim’ demiş insanlığın ve evrensel ahlakın sesi olmuştur. Onun da yanındayız. Ülkemizde bir sanatçı yapılan zulmü Hitler’in katliamına benzetiyor ve tepki çekiyor. Biz zulmün karşında olanın yanındayız” dedi.