Semra ve Özcan Metuçin’in oğulları Batuhan Yaşar Metuçin, Özkonak aile çay bahçesinde düzenlenen görkemli bir sünnet şöleni ile erkekliğe ilk adımı attı.

Çok sayıda davetlinin katıldığı sünnet düğününde aileler konuklarını en iyi şekilde ağırlarken, Anne Semra Metuçin ve Baba Özcan Metuçin, “Sünnet şölenimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.


Birçok akraba ve dostunda katıldığı sünnet düğününde  "Semra ve Özcan Metuçin" Ailesi oğulları Batuhan Yaşar’ın sünneti ile yaşadığı gururu misafirleri ile paylaştı.  Aile büyükleri düğüne katılan davetlileri çay bahçesi girişinde karşılayarak düğün boyunca onlarla yakından ilgilendiler.

Sünnet düğünün sunumlarını FİB Ajans ve Organizasyon Adına Fikret Çapacı yaparken Düğünde Minik Batuhan Yaşar Mehter müziği eşliğinde Yeniçeri Askerleri ile sahneye getirilirken, Palyaçolarda sünnet düğününe katılan çocukları eğlendirdi. Sünnet pastasına müteakiben konuklara Osmanlı Şerbeti ikram edildi.

Sünnet-i müekkedeleri yerine getiren Minik Batuhan Yaşar'nın Erkekliğe adım attığı bu gurur gününde anne ve babası Semra ve Özcan Metuçin Çifti, “Bu gün ailemiz için en önemli ve güzel günlerden biridir. Bu gururu ve mutluluğu yıllar önce oğlumuzun doğumu ile yaşamıştık. Bu günde erkekliğe adımlarıyla yaşama devam ettik. Böylesine önemli bir günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Allah’ın izni ile inşallah oğlumuzun mürüvvetini görmekte bir arada nasip olur” dediler.

Sünnet töreni havai fişekler, volkanlar ve konfetiler eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar coşku ve eğlence içinde devam etti.

Sünnetin aile büyükleri FİB ajans Organizasyon ve çalışanlarına gösterdikleri hizmetten ve ilgiden dolayı teşekkür ettiklerini ilettiler.


Bizde FİB Ajans Organizasyon olarak Metuçin ailesine yavrularıyla beraber ömür boyu mutluluklar dileriz.

Düğün ve Sünnet Organizasyonlarının Nevşehir ve Kapadokya da ki en önmeli adresi FİB ajans & Organizasyon size bir telefon kadar yakın...


0 384 212 9 444 
GSM: 0 532 627 28 74
www.nevsehirorganizasyon.com
www.fibajans.com