Nevşehir’de Bayrağa Saygı yürüyüşü, Şehitlere Dua mitingi düzenlendi.

Nevşehir’de Bayrağa Saygı Yürüyüşü, Şehitlere Dua Mitingi’ne AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, Bayır Bucak Türkmen Lideri Ahmet Arnavut, Sultan Abdulhamit Tugay Komutanı Ömer Abdullah ve çok sayıda vatandaş katıldı.  Nevşehir Borsa Kavşağında başlayan yürüyüş türk Telekom meydanında düzenlenen miting ile sona erdi. Yürüyüşe katılanlar, ‘’Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez, Askere Uzanan Eller Kırılsın’’ sloganlarıyla yürüdüler.

Türk Telekom meydanında düzenlenen miting ise İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı ve Şehitlerimiz için okunan dua ile devam etti. Nevşehir’de düzenlenen yürüyüş komite başkanı Baki Öncel burada yaptığı konuşmada yürüyüşe katılan Nevşehir halkına teşekkür ederken, Dağlıca’da, Iğdır’da yapılan askerimize ve polisimize yapılan hain saldırılar yüreğimizi dağladı diye konuştu.
Daha sonra ise burada bir konuşma yapan Bayır Bucak Türkmen Lideri Ahmet Arnavut, kimse Türkiye’yi yalnız sanmasın. Biz Türkiye için canımızı seve seve vermeye hazırız dedi. Arnavut, ‘’Sizlere Türken yurdundan Bayır Bucak, Halep, Hamas ve Suriye’nin Türkmen köylerinden selam ulaştırıyorum. 5 yıl oldu. Suriye’de olan savaş. Türkiye’nin Çanakkale Savaşaına benzer bir savaş yapıyoruz. Çanakkale’de
Müslümanlar, Araplar, Türkmen, Türk, Kürt hepsi omuz omuza, el ele, yan yana savaş yaptılar. Zafer kazandılar. Birlik oldular Müslümanlar zafer kazandılar. İnşallah bizde Suriye’de hepimiz omuz omuza yine zafer kazanacağız. Türkmen, Arap, Türk, Kürt hepimiz omuz omuza zafer kazanacağız İnşallah. Bizim sesimizi tüm Dünyaya Türkiye duyuruyor. Kimse Türkiye’yi tek başına sanmasın. Biz Türk milletine canımızı feda etmeye hazırız’’ şeklinde konuştu.
Nevşehir’de düzenlenen miting duaların okunmasıyla sona erdi.