NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HASAN ÜNVER ;

 

“ BAYRAMLAR, TOPLUMUN BİRLİK VE KAYNAŞMA GÜNLERİ”

 

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, vatandaşlar arasındaki sevgi ve muhabbetin halka halka bütünleştiği, birlik, dirlik  ve beraberlik duyguları ile sosyal yardımlaşma ağının daha da kuvvetlenerek bütünleştirildiği mümtaz günlerden biri olan bayramların,toplumun kaynaşmasında da vazgeçilmez bir önem taşıdığını ifade etti.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver 15 Ekim 2013 günü başlayacak Kurban Bayramı nedeniyle bir tebrik mesajı yayımladı.

 

Ünver mesajında, toplum hayatında vatandaşların bir ve beraber olabilme, kimsesizleri gözetme, muhtaç insanların tüm kesimlerce kucaklandığı, sevgilerin bütünleştiği ve sosyal yardımlaşma gibi ortak duyguların en üst seviyede bulunduğu bayramların, aynı zamanda birer sevgi, mutluluk ve sevinç günleri olduğunu hatırlattı.

 

Bayramların ortaya koyduğu bu son derece önemli gelişmelerin tüm Nevşehirli vatandaşlar tarafından da oldukça iyi değerlendirildiğini vurgulayan Ünver, mesajında daha sonra şunları kaydetti; “ Tasada, kıvançta ve sevinçte ortak birliktelik içerisinde olduğumuz toplumumuzun,  en müstesna günlerinden biri olan bayramlarımızdan biri olan Kurban Bayramı, özellikle sosyal yardımlaşma ağının daha da kuvvetlendiği günler olarak öteden beri bilinen bir gerçektir. Toplumsal kaynaşmada böylesine önemli değerleri bir arada bulunduran bir bayramı daha birlikte yaşamanın sevinç ve mutluluğu içerisinde, tüm halkımızın mübarek Kurban Bayramlarını tebrik ediyor, Kurban Bayramının tüm halkımıza hayırlar getirmesini yüce Rabbimden  niyaz ediyorum,sevgi saygı ve muhabbetlerimi iletiyorum.”