BBP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatih SAĞLAMKARDEŞ ve BBP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı İbrahim UYSAL ile birlikte Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sayın Seyit İNCE'yi makamında ziyaret ettiler.


Yaklaşan yerel seçimler öncesinde 
Seçimlerin demokratik ve seviyeli bir ortamda yapılmasını temenni eden BBP Nevşehir Belediye Başkan adayı Fatih Sağlamkardeş, Adaylığımız kesinleştikten sonra seçim çalışmalarımıza Nevşehir e hizmetleri olan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmekle başladık. Bu vesileyle Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız Seyit İnce beyi ziyaret ettik. Hem kendi çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldık hem de bizler kendi projelerimizle ilgili bilgiler verdik” dedi.


BBP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Uysal da parti olarak sivil toplum örgütlerinin görüşlerine önem verdiklerini belirterek Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasının Nevşehir için önemine vurgu yaptı.

NTSO’nun Nevşehir için hayata geçireceği projeleri anlatan Meclis Başkanı Seyit İnce, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; Yaklaşan Yerel Seçimler öncesinde tüm siyasi partilerimize ve adaylarına başarılar diliyorum.Kentimiz için hangi adayımız hayırlısı ise o olsun.Biz tüm siyasi partilere ve adaylara eşit mesafedeyiz dedi.

NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce yaptığı açıklamasında Bütün Türkiye’de olduğu gibi ilimiz Nevşehir’de de seçim sürecine girildi. Yerel seçimlerde bizim tek isteğimiz bütün siyasi partiler arasında demokratik ve seviyeli bir yarışın olması temennimizdir. Huzur kenti diye adlandırdığımız bu şehre yakışır bir seçimin yaşanmasını temenni ediyoruz. Bütün siyasi partiler bu kente hizmet etmek aşkıyla yola çıkmışlardır. Öncelikle bütün siyasi partilerin adaylarına eşit mesafede durduğumuzu belirtmek isterim. Hepsi birbirinden değerli olan insanlar bu göreve talip oldu. Ayrım yapmadan bütün siyasi partilerin adaylarına eşit mesafede durduğumuzu belirtmek isterim. Biz hiçbir partiye yakın değiliz. Bu kente güzel hizmet verecek insanlara ihtiyaç vardır. Bu kentin hizmete susadığını hepimiz biliyoruz. Ben tekrar değerli kardeşimiz BBP Başkan Adayı Fatih Sağlamkardeş e başarılar diliyorum. Haklarında hayırlı olan neyse o olsun. Taktir buyrulan her arkadaşın bu işi layıkıyla yapacağına inanıyorum. Başarılı bir seçim süreci geçirmelerini diliyor, hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.