NEVŞEHİR(MHA) Kozaklı ilçesinde faaliyet sürdüren bir termal otelde yapılan organizasyon "Bu kadarına da pes" dedirtti.

Belirli bir grup ile hükümet arasında yaşanan tartışmalar devam ediyor. Dershanelerin kapatılması yönünde yapılan çalışmalarla birlikte ayyuka çıktı, ardından 17 Aralık 2013 tarihinde birbirinden farklı üç ayrı soruşturmayı bağlantılı göstermek amacıyla yapılan operasyon ile Türkiye'de dengeler sarsılmaya çalışıldı.

Bu süreçte, uzun yıllardır davetlere rağmen Türkiye'ye dönmemek konusunda ısrarlı olan Fethullah Gülen'in beddua videosu yayınlandı. Tepkilerin ardından "beddua değil, mülane" denilse de kamuoyu yoğun tepki verdi.

Sosyal paylaşım sitelerinde hükümet ve Başbakan Erdoğan aleyhine yazıların paylaşılması için söz konusu grubun mensuplarına twitter hesabı almaları için cemaatin yönetim kadrosu tarafından baskılar yapıldığı iddiaları gündeme geldi.

Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde gerçekleşti. Cemaat mensuplarının bir organizasyon ile konferans salonunu kiraladığı termal otelde biraraya gelen kişilere broşürler dağıtıldığı iddia edilirken, içinde Gülen'in gündemde geniş yer bulan bedduasının yazılı olduğu broşürün, bol bol okunması yönünde telkinlerde bulunulduğu bildirildi.