Aile olmanın toplum hayatındaki önemini ve bu yöndeki farkındalığın artırılması amacıyla Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü  tarafından  ‘Kutlu Yolda Mutlu Aile, Mutlu Toplum sloganı ile hayata geçirilen ‘Aile Olmak Zor Değil’ projesi kapsamında  Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, evliliklerinde   50. yılını tamamlayan çiftleri evinde ziyaret etmeyi sürdürüyor.

Belediye Başkanı Seçen, Bahçelievler Mahallesi’nde yaşayan Harun- Sıddıka Güner ve Halil-Ayşe Yamaner çiftleri ile Cevher Dudayev Mahallesi’nde Namık – Elmas Değerlier çiftlini evlerinde ziyaret ederek, ailelere uzun ve sağlıklı bir ömür dileğinde bulundu.

Aileleri tebrik eden  Seçen, aileler için özel olarak hazırlanan  ve  içinde  Kur'an-ı Kerim, Türk Bayrağı, tebrik belgesi ile çeşitli hediyelerin olduğu armağan kutusunu da hediye etti.

Belediye Başkanı Seçen, Türk Toplumunun çekirdeğini oluşturan Aile kurumunun taşıdığı anlam ve değere dikkat çekmek ve  özellikleAile olmanın sağlıklı toplum yapısının sağlanmasında en temel güçlerden biri olduğu yönünde farkındalık meydana getirmeyi amacıyla ‘ Aile Olmak Zor Değil’ projesi başlattıklarını söyledi. Seçen, proje ile evliliklerinde 50 yılı tamamlayan aileleri evlerinde ziyaret ederek aileleri onurlandırmayı kendilerine bir görev edindiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Seçen, önümüzdeki günlerde beraberliklerinde 50 yılı tamamlayan 13 çifti daha evlerinde ziyaret edeceklerini belirtti.