Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,  yerel  ve bölgesel olarak yayın yapan 5 radyonun ortak yayını ile vatandaşlara seslendi. 

Gazeteci Murat Düşmez’in  Nevşehir Radyo Mega FM Radyosu için hazırlayıp sunduğu  programa  katılan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan  Ünver, aynı anda   Nevşehir Radyo Mega, Kapadokya FM, Enderun FM, Radyo Nevşehir ve Keyf FM radyolarından da ortak yayın ile vatandaşlarımıza hitap etti.

Görevde bulunduğu 11.5 yıllık dönemde gerçekleştirilen Nevşehir Belediyesi hizmetlerine ilişkin geniş açıklamalarda bulunan Ünver, geçmişte hayal denilebilecek hizmetleri vatandaşların destekleri ile gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Nevşehir’in geçmişi ve bugününün yanı sıra gelecekte ortaya konulması planlanan yatırımlara da ilişkin bilgiler aktaran Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak seçimlerin Türkiye’nin olduğu kadar Nevşehir açısından da büyük bir önem taşıdığını ifade ederek, tüm seçmenlerin mutlaka sandık başına giderek, gelecekleri için oy kullanmaları çağrısında da bulundu.