NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Bakkal ve Bayiler odası Başkanı Yaşar Göncü, kendisinin Nevşehir belediye başkanı ve başkan adayı Hasan Ünver’in yeniden aday gösterilmesi konusunda yaptığı açıklamaların bazıları tarafından yanlış değerlendirildiğini belirterek “Ben Kimsenin Yalakası” değilim dedi.

10 Yıla yakın bir süredir Nevşehir belediye başkanlığı yapan ve Ak Parti tarafından yeniden aday gösterilen Hasan Ünver ve Nevşehir belediyesinin ilimizdeki bir çok esnaf ve sanatkar odasına olduğu gibi Nevşehir Bakkal ve Bayiler odası Başkanlığına da önemli katkılar sağladığına dikkat çeken Nevşehir Bakkal ve Bayiler Odası Başkanı Yaşar Göncü, “Kimse bize Başkan Ünver öncesinde bir hizmet binası vermemişti. Kendisine teşekkür ettiysem suç mu? Ben kimsenin yalakası filan değilim” dedi.

Birlik Başkanlığı binasının alanının Nevşehir Belediyesi tarafından verildiğini belirten Nevşehir Bakkal ve Bayiler Odası Başkanı Göncü, “Birasının değeri şu an için trilyonlarca lira. Nevşehir belediyemiz burayı birlik başkanlığımıza verdi. Bizde birlik başkanlığı bünyesinde kendi hizmet büromuza kavuştuk. Bunun için teşekkür ettimse ve Başkan Ünver’i bakkal ve bayilerime yaptığı katkılarından dolayı kendisine teşekkür ettimse suç benim mi?. Ünver belediye başkanı olmadan önce kimse bize böyle bir imkan sağlamadı. Burası ne Yaşar Göncü’nün malı, ne de bir başkasının. Geçtiğimiz günlerde kendisini yeniden belediye başkanı görmek istediğimizi belirttiğimiz açıklamalarımız bazı kesimlerce yanlış anlaşıldı. Ben kimsenin yalakası filan değilim. Gayemiz Nevşehir esnaf ve sanatkarına bu denli hizmet eden bir insanın yeniden aday gösterilmesini istemekten başka bir şey değildi” diye konuştu.