Nevşehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Cengiz Taşhan başkanlığındaki yönetim kurulu,30 Mart 2014 Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli idareler seçimlerinde AK Parti’den Belediye Başkan adaylığı ilan edilen Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek hayırlı olması dileklerinde bulundular.
Taşhan başkanlığında Ünver ’İ makamında ziyaret eden yönetim kurulu üyeleri, bu süreçten duydukları memnuniyeti de dile getirdiler.
Taşhan, Ünver’in belediye başkanlığında süresince bir sivil toplum örgütü olma özelliğindeki Berberler ve Kuaförler Odası’nın daha etkin ve verimli hizmetler sunmasından dolayı büyük bir memnuniyet içerisinde bulunduklarını belirtti.  
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, görev yaptığı dönemde hep sivil toplum kuruluşları ile yakın işbirliğine büyük bir önem verdiklerini belirterek “Sivil toplum gücü istenilen düzeyde olduğu sürece, üyelerine karşı daha nitelikli hizmetler sunabilir. Bizim ortaya koyduğumuz sivil toplum kuruluşlarının daha sağlıklı bir alt yapı ağı oluşturmalarını sağlayabilme adına,üzerimize düşeni yerine getirme.2004 yılından günümüze kadar da bu işlerliği en üst düzeyde yerine getirmeye çaba harcadığımıza inanıyorum.Bundan sonraki süreçte de aynı kararlı tutumumuz sürecektir.”dedi.