Nevruz Bayramı nedeniyle Hacı Halil Türkkan Anadolu Lisesi Ve Özkonak Belediyesi tarafından ortak etkinlikler düzenlendi. Etkinlik çerçevesinde Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli Hacı Halil Türkkan Anadolu Lisesi Öğretmen ve öğrencileriyle birlikte ağaç diktiler...

Nevruz kutlamaları etkinliğine Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli,
Hacı Halil Türkkan Anadolu Lisesi Öğretmen, veliler ve çok sayıda öğrencileri katıldı.

Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli yaptığı açıklamasında: ""Nevruz, tabiatın canlanması, yeşermesi, havanın ve toprağın ısınması demektir. Nevruz bayramı tüm yurt genelinde olduğu gibi Özkonak kasabamızda da , bayram olarak sevinçle, coşkuyla ve mutlulukla kutlanmaktadır. Nevruzu Hacı Halil Türkkan Anadolu Lisesi Ve Özkonak Belediyesi Olarak Türbe Mevkiinde Ağaç Dikerek Kutladık .İnşallah Nevruz, Türkiye'de kardeşlik simgesinin belirli bir noktaya gelerek, kucaklaşmamızı sağlayacak." dedi.

Özkonak Hacı Halil Türkkan Anadolu Lisesi Müdürü Veli Sağır'da yaptığı açıklamasında Öncelikle bu etkinliğimizin düzenlenmesinde büyük emeği geçen Özkonak Belediye Başkanımız Sayın İlker Yürekli'ye ve katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum. Bu etkinlikle Öğrencilerimizde Nevruz bilincinin oluştuğu gözlemlenmiştir. Öğrencilerimiz memnuniyetlerini belirtmişlerdir dedi.