NEVŞEHİR(MHA) 10 Eylül 2013 tarihi itibariyle uygulamaya giren tekel bayilerinin 22.00 – 06.00 saatleri arasında perakende içki satmaması kararını değerlendiren Bakkal ve Bayiler Odası Başkanı Yaşar Göncü, uygulamayla ilgili ortada kaldıklarını söyledi.

Bakkal ve Bayiler odası başkanı olarak öncelikle bayilerin yanında bulunduklarını ve onların sıkıntılarına çözüm üretmek durumunda bulunduklarını kaydeden Başkan Yaşar Göncü, tekel bayilerinin eşlerinin yapılan bir araştırmaya göre “Bırakında eşlerimiz eve erken gelsinler” dediklerine dikkat çekti.

Konunun yapılan araştırmalar sonucunda ortaya çıkarıldığına inandıklarını ifade eden Bakkal ve Bayiler Odası Başkanı Göncü, “Bu uygulamaya bizim yapabilecek bir şeyimiz yok. Zira yapılan araştırmaların ardından ortaya konulmuş bir çalışma. Sonra yapılan bir araştırmaya göre Bayilerin eşleri de bırakında eşlerimiz eve erken gelsinler diyor. Oda olarak inanın ortada kaldık. Ancak Kapadokya bölgesi turistik bir yöre ve bu bölge için ayrı bir uygulama yapılabilirdi diye düşünüyorum” ifadelerinde bulundu.