TEKZİP

 Müvekkilimiz Tükenmez Kalem Medya Reklam ve İletişim San. Tic. Ltd. Şti. uzun yıllardır Türk sinema sektöründe faaliyet gösteren, sektörünün tanınan ve önde gelen şirketlerinden /biridir. Müvekkilimiz Gani Müjde ise yediden   yetmişe herkesin tanıdığı, sevdiği yazar, senarist, yönetmen, yapımcı ve sanatçıdır.

 Avşar Film ile birlikte ortak yapım olarak 15.01.2016 tarihinde vizyona giren GEYM OF BİZANS/BİZANS OYUNLARI İSİMLİ SİNEMA FİLMİNİNİN YAPIMINI GERÇEKLEŞTİRMİŞLERDİR.

 GEYM OF BİZANS/BİZANS OYUNLARI;

 SENARYOSUNU VE YÖNETMENLİĞİNİ GANİ MÜJDE’NİN YAZDIĞI/YAPTIĞI  TARİHİ KOMEDİ TARZINDA YEPYENİ BİR SİNEMA FİLMİDİR. GEYM OF BİZANS/BİZANS OYUNLARI HİÇ BİR SİNEMA FİLMİNİN DEVAMI DEĞİLDİR, DEVAM FİLMİ DEĞİLDİR KENDİNE MÜNHASIR YEPYENİ BİR SİNEMA FİLMDİR.

 Yazılı/görsel/Digital mecralarda çıkan haberlerde Müvekkillerin münhasıran hak sahibi oldukları işbu sinema filminin ismi ve içeriği hatalı yazılmıştır. Müvekkillerin 15 Ocak 2016 da Türkiye genelinde 283 salonda aynı anda vizyona giren  GEYM OF BİZANS/BİZANS OYUNLARI isimli yeni sinema filminin isminin yanlış/hatalı yazılmış olması kamuoyunu ve izleyici nezdinde düzeltilmesi gereken bir durumdur.

 GEYM OF BİZANS/BİZANS OYUNLARI yepyeni tarihi komedi tarzında son derece başarılı kendine münhasır hikayesi-senaryosu-oyuncuları ve karakterleri olan bir sinema filmidir. Herhangi bir sinema filminin devamı değildir.

 İşbu sebeplerle hatalı  haberlerin yayınının yapıldığı yazılı/görsel/Digital haber mecralarınızda ve ilgili yayının bulunduğu  sayfalarda  işbu tekzip metni yayınlanmak sureti ile düzeltilerek   yayımlanmasını ve hatalı  haber içeriğinin ilgili sitelerden de  kaldırılmasını ya da düzeltilmesini  vekaleten talep ediyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur. 14 Ocak 2016

 Tükenmez Kalem Medya Reklam ve İletişim San. Tic. Ltd. Şti. ve Gani Müjde Vekili

 Av.Leman ÖZKAN