NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Avanos ilçesi bölgenin en aktif ilçe kaymakamına sahip.

Göreve başladığı günden bu yana kamuoyunun alışmadığı açıklamaları, ziyaretleri ve etkinlikleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Avanos ilçe kaymakamı Mustafa Eldivan, diğer ilçe kaymakamlarına da örnek teşkil ediyor.

Kimi zaman öğrencilerle fırında pide yiyen, kimi zaman ilginç açıklamaları ile Nevşehir kamuoyunda da adından bahsettiren Avanos İlçe Kaymakamı Eldivan herkesimiden büyük takdir topluyor ve bir ilçe kaymakamının halkın içerisinde olması gerekliliğini yerine getiriyor.

Kaymakam Mustafa Eldivan ve beraberindeki heyet ile birlikte ilçeye bağlı köylere rutin ziyaret ve incelemelerde bulunarak köylerin sorunlarını bire bir yerinde öğreniyor.

Zaman  zaman Temasları arasında  köy halkı ile kahvehane de oturup çay içen İlçe Kaymakamının sergilediği tutum ve davranışların diğer ilçe kaymakamlarına da iyi bir örnek olacağı gözleniyor. Zira kaymakamlık makamı makamda oturularak mı, halkın içerisinde olarak mı yapılır sorusuna en güzel örnek Avanos ilçe kaymakamı Mustafa Eldivan’nın tutum ve davranışlarından anlaşılabilir durumda.