Kapadokya Yılın Enleri  Anadolu Kent Ödülleri  , Cumartesi günü Nevşehir Lykia Lodge Otel’de düzenlenen törende sahiplerini buldu. 
 
 Kapadokya Yılın Enleri  Anadolu Kent Ödülleri  , Cumartesi günü Nevşehir Lykia Lodge Otel’de düzenlenen törende sahiplerini buldu. Ödül törenine yurt içi ve yurt dışından çok sayıda davetli katılırken , Ulusal ve yerel medyadan çok sayıda gazetecide ödül töreninde hazır bulundu.



2012 Yılının Spor, Siyaset , Sanat , İş Dünyası , Bürokrasi ve Medya alanlarında  başarılı hizmetlere imza atan kişi, kurum ve kuruluşları bir araya getiren ödül töreninde birçok ünlü isimde yer aldı. 

Anadolunun Oscarları olarakta bilinen ve FİBHABER tarafından organize edilen Anadolunun en prestijli ödül töreni ‘’ Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesi ‘’ nin bu yıl 7.si düzenlenirken , Bor Belediye Başkanı Sıtkı ERAT ödüle layık görüldü.Farklı kategorilerde verilen ödüller seçici komite ve yapılan anketler sonucunda belirlenirken , ‘’En Başarılı Proje ve Yatırımcı Belediye Başkanı ‘’ dalında Bor Belediye Başkanı Sıtkı ERAT en başarılı Belediye Başkanı seçildi.


Törende Açılış konuşmasını yapan FİB Haber Genel Koordinatörü Fikret Çapacı, bu yıl 7.sini  gerçekleştirdikleri ödül töreniyle amaçlarının öncelikle Anadolunun en iyilerini seçmek  olduğunu ve bu başarılı kişi , kurum ve kuruşları  bu prestijli gecede verilen ödüllerle  taçlandırmak istediklerini belirtti.


Görkemli gecede ödülünü alan ve bir konuşma yapan Bor Belediye Başkanı Sıtkı ERAT , Marka şehir olma yolundaki Belediyecilik anlayışımız ile Bor  ilçemize  yapılan çalışmalar ilçemizin  adını Türkiye çapında duyurmaya başlamıştır. Modern şehir anlayışı ile yapılan bulvarlar, yapılan parklar , yapılan spor tesisleri şehrimizi bir modern kente dönüştürmüştür.İlçemizde çok sayıda projeye imza atıp hepsini teker teker faaliyete dönüştürerek hizmete çevirdik. Bor Belediyesi adına yaptığımız her şey ilçemizin yaşanabilir marka şehir olması içindir , yaptığımız her şey halkımız içindir , yaptığımız her şey Bor içindir. Aldığım bu ödül halkımıza layıktır , ilçemize layıktır. Bu ödül ile birlikte  omzumuzdaki yükün bir kat daha arttığının farkındayız.Hizmet yolunda Bor olarak kenetlendik ve ilçemiz için yapacağımız çok güzel projeler için bir olduk. Bundan sonrada çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.Bu duygu ve düşüncelerle , bu prestijli gecede bizleri bir araya getiren ve Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesi  töreninin organize edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum , dedi.