Borsa Başkanı Salaş Yeni Yıl Mesajı Yayınladı...Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, yeni yıl ile ilgili mesaj yayınladı.
 Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş yeni yıl nedeniyle yayınladığı mesajda ;”2015 yılının tüm insanlığa ve İslam alemine mutluluk, huzur ve sağık getirmesi dileğinde bulundu.

Başkan Salaş; ''2014 yılını geride bırakarak yeni umut ve beklentilerle yeni bir yıla daha giriyoruz. Sevgi, barış ve hoşgörüsü ile Dünya' ya örnek olan Nevşehir'imizde yeni umutları beraberinde getiren bir yeni yılı daha sizlerle birlikte karşılamaktan mutluluk duyuyoruz.'' dedi.

Birlikten kuvvet doğar ilkesini, kendine misyon edinmiş Borsamız bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada Üyelerine her konuda ufuklar açmak için üzerine düşen görevi yerine getirecektir... Bu duygu ve düşüncelerle yeni bir yıla girerken yaşamın her alanında beklentilerinizin gerçeğe dönüşmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlar, sağlık mutluluk, ilimize, ülkemize ve dünyaya barış huzur ve refah getirmesi dileğiyle” dedi.

     İbrahim SALAŞ
Nevşehir Ticaret Borsası 
Yönetim Kurulu Başkanı