Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği'ni ziyaret etti.

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ziyarette başarılı çalışmalarından dolayı Dernek Başkanı Erol Mutlu ve Başkan Yardımcısı Mahmut Kemikkıran ı tebrik ederek başarıllı çalışmalarının devamını diledi.

Başkan Salaş ziyarette gönül birlikteliğinde böylesine anlamlı bir dernek çatısı altında böylesine önemli bir çalışmaya imza atan Gör-Bir derneği çalışmalarını yakından takip ediyoruz.Bugün ve yarın üzerimize düşen her konuda yardımcı olacaklarını söyledi.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, ziyarette yaptığı açıklamada, sivil toplum kuruluşlarının Nevşehir'in ve Türkiye'nin kalkınmasında önemli roller üstlendiklerini belirterek bu kapsamda Nevşehir'de Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği'nin çalışmalarından büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Derneğin, 350 üyesinin sosyal hayata katılımını sağlamak için yoğun bir çaba sarfettiğini kaydeden Salaş, bu nedenle Ticaret Borsası Yönetim Kurulu olarak Gör-bir derneğimizin her zaman yanında olduklarını söyledi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Gör-Bir Dernek Başkanı Erol Mutlu ise, İbrahim Salaş ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine derneklerine sıcak yaklaşımları ve yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.

Mutlu, "Nevşehir Ticaret Borsası her zaman derneğimize katkı sağladı. Özürlü kardeşlerimiz adına kendilerine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Dernek Başkan Yardımcısı Hafız Mahmut Kemikkıran'da konuşmasında,Sayın Başkanımız İbrahim Salaş tan Allah razı olsun Derneğimizin hayırlı bütün çalışmalarında her zaman bizim kapısını çalmadan girdiğimiz,sıkıntılarımızı paylaştığımız ve her türlü desteklerini aldığımız bir ağabeyimiz.Kendisine Borsamıza bu konuda minnettarız dedi.

Konuşmaların ardından Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu ve Dernek Başkan Yardımcısı Hafız Mahmut Kemikkıran ile günün anısına birlikte fotoğraf çektirdiler.