Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim Salaş bugün Nevşehir Karasörcüler  ve Marangozlar  Ağaç  İşleri  Odası başkanı Ramazan Korkmaz’ı yeni hizmet binasında ziyaret ederek hayırlı olsun dedi.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim Salaş, geçtiğimiz hafta yapılan açılışa şehir dışında olması hasebiyle katılamadığını bu sebeple özel olarak ziyaret gerçekleştirdiğini ifade ederek,Nevşehir Karasörcüler  ve Marangozlar  Ağaç  İşleri Odası başkanı Ramazan Korkmaz ı yeni hizmet binasında Oda üyelerine başarılı ve hayırlı hizmet çalışmalar yapmasını ve güzel oda çalışmalarının devamını diledi.

Salaş her zaman Nevşehir Meslek kuruluşlarının yanında olan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver e de,her zaman STK ların yanında olduğunu gösteren bu güzel hizmetleri sunmasından dolayıda ayrıca  teşekkür etti.
Nevşehir Karasörcüler  ve Marangozlar  Ağaç  İşleri  Odası başkanı Ramazan Korkmaz da Borsa Başkanı Sayın İbrahim Salaş ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.İnşallah hep birlikte Nevşehirimize güzel hizmetler getiririz.Alanlarımız görevlerimiz farklı ollsada hepimiz aynı gemideyiz amacımız hedefimiz bir dedi.