Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan Nevşehir Ticaret Borsası Başkanlığına seçilen İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Aydın Karayılan ve beraberindeki borsa yöneticilerini makamında kabul etti.
Ticaret Borsası'nın eski başkanı Tuncer Gök'ün de yer aldığı ziyarette borsa yöneticilerine görevlerinde başarılar dileyen Vali Ceylan, borsa seçimlerini Nevşehir tarımının gelişmesine katkı sağlaması temennisinde bulundu.

Vali Ceylan'a teşekkür eden Borsa yöneticileri ise, seçimlerin artık geride kaldığını belirterek tüm borsa üyeleri ile birlikte Nevşehir'in kalkınmasında önemli bir rol üstlenmek için çaba göstereceklerini vurguladı.

NTB nin Nevşehir Valisi Ceylan'a ziyaretinin en belirgin ve en çok konuşulan gündem konusu ise,NTB Eski Başkanı Tuncer Gök ün de yer alamsı oldu. Mazbatasını Tuncer Gök ten alarak görev teslimin yapılmasının ardından halen Gök ün NTB ile olan bu yakınlığı Birlik ve Beraberlik adına mı sergilendiği yoksa Bir takım kamuoyunda dile getirildiği gibi Borsa'yı halen Tuncer Gök mü yönetiyor sorularınıda beraberinde gündeme taşıdı...