Nevşehir'in sevilen yüzü iş adamı Şenol Ünal ve Fatma Ünal'ın oğlu Ahmet Ünal, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana Aşçılık ve İkram Hizmetleri Uygulama Tesisleri Kubbe Altı Salonunda dün akşam yapılan muhteşem sünnet merasimi ile erkekliğe ilk adımı attı.

Nevşehir’in tanınmış sevilen Ailelerinden, İş Adamı Şenol Ünal'ın Oğlu için düzenlenen Sünnet Merasiminde ilimizin tanınmış iş adamları, siyasiler, ve bürokratları buluştu.
 
Ünal Ailesinin Mutlu Günü


Salona mehter marşı eşliğinde Yeni Çeri Askerleri tarafından taht üstünde giren Ahmet Ünal ve ailesinin mutluluğuna çok sayıda davetliler de ortak oldu.



Yemek ikramı ile başlayan sünnet düğünü Semazen ve erkekliğe ilk adımını atan Ahmet Ünal'a anne ve babasının Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediyesi ile devam etti.

FİB Haber Merkezi'nin Genel Koordünatörü Fikret Çapacı'nın başarılı sunumlarıyla gerçekleştirilen Ahmet Ünal'ın muhteşem sünnet düğününde Mısır Dansı gösterileri ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi NÖGED Başkanı Yardımcı Doçent Dr. Özden Taşkın'ın mikrofonu alarak yaptığı konuşmasıylada ile büyük renk kattı.

FİB Ajans Organizasyon tarafından göz alıcı konsepte süslemeleriyle düzenlenen sünnet merasiminde Sanatçı Musa ve Orkestrasının seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla davetlilerden büyük beğeni topladı. 

ÜNAL Ailelerinin eş dost ve akrabalarıyla tamamen dolan Sünnet merasiminde Minik yavrumuz Ahmet Ünal'ın özenle hazırlanmış Galatasaray amblemli Sarı- Kırmızı hazırlanan pastasını Ünal Ailesi birikte kestiler. Konuklara Pastayla birlikte Osmanlı Şerbeti ikram edildi.

Göz kamaştıran Sünnet Düğünü boyunca keyiflerince eğlenen davetliler sahneyi hiç yalnız bırakmadı.

Palyaçoların yüzlerini boyadığı ve oyunlar oynadığı çocuklar da keyifli anlar yaşadı.

Sünnet Düğün töreni sonrası FİB Haber Merkezimize konuşma yapan Nevşehirli Başarılı genç iş adamı Şenol Ünal, Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm akraba, arkadaş, dost ve yakınlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

Sünnet Düğününe, Nevşehir Vali Yardımcısı Hasan Kayhan, MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı, Başkan Vekili Eyyüp Öz, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi NÖGED Başkanı Yardımcı Doçent Dr. Özden Taşkın, Nevşehir ASKF Başkanı Mustafa Avcı ve ASKF Yönetimi,Nevşehir Masterler Takımı, Özel Kapadokya Hastanesi sağlık çalışanları ,Eğitimci ve Kaymaklı'dan gelen çok sayıda davetli katıldı.

FİB Ajans ve Organizasyon olarak Ahmet ÜNAL kardeşimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.

FOTO : Gökhan Color / Alper ÖZCAN - Özkan ERASLAN

Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda...

0 384 212 9 444- 0 532 627 28 74