Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Brooklyn Belediye Başkanı Eric Adams, Nevşehir Valisi Mehmet CEYLAN’ı ziyaret etti. 
    Çeşitli temaslarda bulunmak üzere geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye gelen ABD’nin New York Eyaletine bağlı Brooklyn Belediye Başkanı Eric ADAMS, Vali Mehmet CEYLAN’ı ziyaret etti. Vali CEYLAN, valilik makamında gerçekleşen ziyarette, Belediye Başkanı ADAMS ve beraberindeki heyeti Nevşehir’de görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Konuk belediye başkanına Kapadokya bölgesinin tarihi ve turistik özellikleri hakkında bilgi veren Vali CEYLAN, bölgenin tanıtımı için önümüzdeki aylarda ABD’de yapılacak olan etkinlikler hakkında görüş alışverişinde bulundu. 
    Gerek Kayseri gerekse de Nevşehir’deki temaslarının çok olumlu geçtiğini ve her iki şehirden de çok etkilendiğini belirten ADAMS ise peribacaları ile ünlü Kapadokya bölgesinin turizm potansiyelinin önemine vurgu yaptı. 
    Vali CEYLAN, ADAMS’a ziyareti anısına çini bir tabak ve Kapadokya bölgesini tanıtıcı çeşitli kitaplar hediye ederken, konuk başkan da CEYLAN’a Brooklyn şehrinin arması ve ziyarete özel hazırlanmış imzalı sertifikayı takdim etti.