Nevşehir Ticaret Borsası tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık bot dağıtıldı. Kışlık botlar Gülşehir ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edildi.

"Bu Kış Öğrencilerin Ayakları Üşümeyecek"

Nevşehir Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde yürüttüğü ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık bot dağıtım desteğini bu yıl da sürdürüyor.İhtiyaç sahibi öğrenciler için hazırlanan botlar, Nevşehir'in Gülşehir ilçesi Karavezir ilköğretim okulunda düzenlenen törenle okul müdürleri nezaretinde öğrencilere teslim edildi.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Havalı,Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özcan Bıyıklı, Yönetim Kurulu Üyesi Sunay Özdemir ve Genel Sekreter Uğur Aydoğan tarafından Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan, Avanos Milli Eğitim İlçe Müdürü Ömer Taşçı nezaretinde,  okul ziyaretleri gerçekleştirilerek kışlık ayakkabılar okul yöneticilerine teslim edildi.

EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ
Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, ayakkabı dağıtım töreni öncesinde yaptığı konuşmada her sene olduğu gibi bu yılda Ticaret Borsası olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık bot dağıtımı yaptıklarını söyledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde yardım yapıldığını anlatan Salaş, "Borsamız bilindiği gibi her konuda insanımızı esas alan sosyal sorumluluk projelerine ve özellikle eğitim ile ilgili destek ve yatırım çalışmalarına her zaman önem vermektedir” dedi.
Eğitim desteği programını da bu hassasiyet içerisinde gerçekleştirdikleri faaliyetlerden birisi olduğunu kaydeden Salaş, şunları söyledi: “Bu kapsamda her sezon olduğu gibi, içinde bulunduğumuz 2015-2016 eğitim öğretim sezonunda da ilköğretim okullarımızdaki ihtiyaç sahibi olabilecek öğrencilerimize kışlık ayakkabı dağıtarak her bakımdan daha iyi seviyeye ulaşmasını temenni ettiğimiz ülkemizin geleceği için, sağlıkla ilerlemeleri gereken eğitim yolunda yavrularımızın atacakları adımlara bir nebze de olsa katkıda bulunmak istedik."
Önceki yıllardan farklı olarak, bu desteğin Nevşehir’in her bölümüne peyder pey ulaşmış olmasını sağlamak amacıyla bu yıl organizasyonu ilimizdeki ilçe ve beldelerdeki okullara yönelik düzenlediklerini anlatan Salaş, şöyle konuştu: "Bugünün küçükleri olan öğrencilerimize hayat boyu başarılar diliyor, ülkemizin yarınlarını inşa edecek olan meslek sahibi kişiler olmalarını temenni ediyoruz. 2015-2016 eğitim-öğretim sezonunun kalan bölümünde sürdürecek her çalışmanın ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

ÇOCUKLAR HER ŞEYİMİZ

Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin de, yaptığı açıklamasında: “Elbette çocuklarımız her şeyimiz. Eğitim en önemli çalışma konumuz. Eğitimimize, çocuklarımıza kimin ne kadar katkısı, yardımı olursa ona minnet borçluyuz, şükran borçluyuz. Başta Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı Sayın İbrahim Salaş ve Meclis Başkanı Sayın Mehmet Havalı olmak üzere tüm Yönetim Kurulu üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum bu hassasiyetlerinden dolayı kendilerini kutluyorum. Çocuklarımız inşallah sıcacık bir kış geçirir. Ellerine, gönüllerine sağlık.”

Yapılan konuşmaların ardından kolilere yerleştirilen botlar okul müdürleri nezaretinde 
ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edildi.