NEVŞEHİR(MHA) Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'nin 2016 yılı gezi rotası belli oldu. Her yıl düzenlenen gezilerde oluşan taleplere göre bir sonraki yılın gezi programını şekillendiren şubemiz, 2016 yılında üyelerimize Ege Turu düzenliyor. 19 Mayıs- 22 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek Ege Turunu katılacak üyelerimiz Pamukkale, Kuşadası, Efes, İzmir'i gezme fırsatı elde edecekler.

3 gece 4 gün olarak belirlenen gezi programında Ege bölgesinin önemli tarihi ve turistik bölgelerini profesyonel rehberler eşliğinde gezecek olan üyelerimiz, tura katılmak için 459 TL bedel ödeyecekler. Tura katılmak isteyen üyelerimize 3 taksit ile ödeme imkanı sunan şubemiz taksit bedellerini ve tarihlerini ise Şubat 150 TL, Mart 150 TL ve Nisan 159 TL olarak belirledi. 

Ege Turu için Kapadokya bölgesinde 20 yıldır Turizm ve Organizasyon hizmetleri veren Rock City firması ile anlaşılırken, üyeler gezi ile ilgili her türlü bilgi ve kayıt işlemleri için Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Cengiz Yurt ile 0532 730 46 66numarasıyla irtibat kuracaklar.