NEVŞEHİR(MHA) Ak Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, 2014 Yılının yatırımlar ve yeni gelişmeleriyle güzel bir yıl olacağını söyledi.

İl Özel idaresinin ilimiz genelinde yapacağı çalışmaların yanında, diğer kamu yatırımlarının geçen yılı aratmayacağını kaydeden Ak Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, İstanbul – Nevşehir arası tarifeli uçak seferlerinin başlatılmasının yanında yeni yurt içi ve yurt dışı hatlarında devreye girmesinin söz konusu olduğunu belirtti.

İl Özel İdaresi Bu Yıl da Önemli Çalışmalara İmza Atacak…

Özel idarenin geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun bir çalışma performansı göstereceğine değinen Ak Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, geçtiğimiz yıl başlanan Topaklı – Özkonak yolunun bu yıl tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi. Bu yolun bu yıl asfaltlanarak hizmete açılması için çalışacaklarını ifade eden Göktürk, Bahçeli – Ayvalı arasındaki köprünün yapımı için kuruldan gerekli onayın alındığını ve köprünün yapımı için gerekli ödeneğin de hazır olduğunu dile getirdi.

Sultan Abdülhamit’in Köprüsü Artık İhtiyaca Cevap Vermiyor …

Bu yıl içerisinde yapılması planlanan çalışmalar arasında Avanos ilçesindeki ikinci köprü çalışmasının da önem taşıdığını, Sultan Abdülhamit döneminde yaptırılan köprünün artık ihtiyaca cevap veremez hale geldiğini söyleyen Ak Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, “Ulaştırma Bakanımızın Nevşehir ziyareti esnasında kendisini Avanos’a da ziyaret ettirdik. Burada özellikle yeni köprü çalışmasıyla ilgili planlamayı bizzat yerinde gösterdik. Sağ olsunlar kendileri de projeye destek olacaklarını ifade etti. Allah’ın izniyle bu çalışmaya bu yıl başlayacağız. Bu yıl bitmese de önemli bir mesafe alınacak” dedi.