BURSA DA NEVŞEHİR TANITIM GÜNLERİ ETKİNLİĞİ DÜZENLENİYOR,

BURSA DA BİLDEF ANADOLU GÜNLERİ

BURSA DA NEVŞEHİR RÜZGARI ESECEK,

Bursa Nevşehirliler Derneği (BursaNevDer)  2007 yılında kurulduğu günden beri Bursada yaşayan hemşerilerimizi tanıştırmak, kaynaştırmak, yardımlaşma ve dayanışma ortamı oluşturma gayreti içinde faaliyetlerine devam etmektedir. Uludağ Pikniği, Geleneksel Nevşehirliler Gecesi, Kahvaltılı tanışma ve kaynaşma toplantıları, seminer ve paneller, üye ziyaretleri gibi faaliyetler yapılmaktadır.

En son 2014 yılında  yapılan Bursa Nevşehirliler günlerine şehrimizin değerli protokolü, diğer illerdeki Nevşehirliler derneklerinin yöneticileri, Değerli Bursa protokolü ve değerli hemşerilerimizin katkılarıyla
Bursa Nevşehirliler Derneğinin kurucularından olduğu Bursa İl Dernekleri Federasyonu (BİLDEF) tarafından 16-20 Nisan 2015 günlerinde Bursa 1. Anadolu Günleri etkinliği düzenlenecektir.

Bursa da faaliyet gösteren 32 İl Derneğinin katıldığı etkinlikte üye derneklerin kendi şehirlerinin tarihi, turistik, ekonomik zenginliklerini sunacakları faaliyetler düzenlenecek. Bursa Büyükşehir Belediyesinin de desteklediği faaliyet Bursa Merinos Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşecek.
 

Bursa NevDer olarak şehrimizin ve Kapadokyamızın tarihi, kültürel ve turistik değerlerini tanıtma fırsatı bulacağımız bu etkinliğe tüm hemşerilerimiz katkı ve katılımı bize güç verecektir.Etkinlik kapsamında 18 Nisan 2015 Cumartesi akşamı Bursa Nevşehirliler günü tertip edilecek ve Nevşehirimizin değerli protokolü ve sevgili hemşerilerimiz davetlidir.