Nevşehir'in saygın ve seçkin Ailelerinden Esenoğlu Ailesi’nin evlatları Hakan Esenoğlu ile Sivas'ın tanınmış eşraflarından Uludağ Ailesinin biricik kızları Büşra Esenoğlu ile bu hafta sonu Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi salonunda düzenlenen Muhteşem Düğünle dünya evine girdi... 

Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi düğün salonunda gerçekleştirilen düğün töreniyle hayatlarını birleştiren Büşra ve Hakan Esenoğlu'nu, bu mutlu günlerinde, Sivas ve Nevşehir'den yakın Akrabaları ve sevenleri ve Arkadaşları, genç çifti yalnız bırakmadı.

Gelin kızımız Büşra hanımın Ailesi ile Damat Hakan Beyin Ailesi kendilerini bu en mutlu günlerinde yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Başarılı sunumlarıyla düğüne renk katan Fikret Çapacı nın anonsu ile sahneye davet edilen Büşra ve Hakan Çiftleri volkanların ışıkları altında alkışlarla içeri girdiler.

FİB ajans Organizasyon farkıyla hazırlanan düğün konseptinde Büşra ve Hakan Esenoğlu çiftlerinin Adeta dillere destan düğün törenine katılan yaklaşık sekizyüz kişilik davetli kitlesi, unutulmaz Bir Akşam yaşadılar.

Adeta masalları aratmayacak bir düğün töreniyle hayatlarını birleştiren genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken, Çiftlerin Aile büyükleri misafirlerini kapıda karşılayıp, yerlerine kadar eşlik ettiler. Düğün sonrası ise konuklarını yine beraberce kapıya kadar uğurlayan dünürler, örnek bir ev sahipliği örneği sergilediler.

Sanatçı Ayşegül ve Ümit Müzik Orkestrası, söyledikleri birbirinden güzel parçalarla, düğüne renk kattılar.

Hareketli parçalar eşliğinde coşan davetliler,sahneyi hiç boş bırakmazlarken zaman zaman söylenen parçalara eşlik ederek dans ettiler ve keyifli anlar yaşadılar.

Davetlilerin rahatı için en ufak ayrıntının bile düşünüldüğü düğün töreni sonrası, davetliler, genç çifti tebrik ederek, salondan ayrıldılar.

Rüya gibi geçen Düğün töreni sonrası mutluluğu gözlerinden okunan damadın babası, duygularını şöyle dile getirdi:

Çok mutluyum mutluluğumuzu anlatmak çok zor ‘Allah; bütün anne ve babalara böylesi mutlu günleri nasip etsin inşallah. Canımdan çok sevdiğim oğlumun bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayan çeşitli İllerden gelen tüm Akraba ve dostlarımıza teşekkür ediyorum.Allah hepisinden razı olsun çok mutluyum çok sevinçliyim, Darısı bekarların başına' dedi.

Düğünün Organizasyonunu başarıyla gerçekleştirerek Düğün sahipleri ve davetlilerden tam not alan FİB Ajans Organizasyon Genç çiftlere Kuranı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etmeleri ise ayakta alkışlandı.

FİB HABER MERKEZİ olarak Hayatlarını birleştiren Büşra & Hakan ESENOĞLU genç çiftimizi kutluyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

FİB Ajans ve Organizasyon Mutluluğa Atılan İmza...
Nevşehir ve Kapadokya'nın tartışmasız Düğün,Sünnet,Nişan,Kına,Açılış gibi Organizasyonlarında Tek ismi FİB ajans size bir telefon kadar yakın.Sizde bu en mutlu gününüzü şansa bırakmayın.Erken rezervasyon yapmakta geç kalmayın.
0 384 212 9 444
0 532 627 28 74
http://www.nevsehirorganizasyon.com/