NEVŞEHİR(MHA) Bu hafta içerisinde Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden ayrılacak olan Abdulgafur Büyükfırat veda ziyaretlerini sürdürüyor.

Yaklaşık 1.5 Yıl Nevşehir’de İl Milli Eğitim Müdürlüğü makamında bulunan Büyükfırat Memur-Sen’e bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası Nevşehir Şubesine de bir veda ziyaretinde bulundu.

Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir ve sendika yönetim kurulu üyeleri ile eğitimciler tarafından karşılanan İl Milli Eğitim Müdürü Büyükfırat’a birde teşekkür plaketi takdim edildi.

Ziyarette konuşan Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir, Nevşehir’e atandığı günden bu yana Abdulgafur Büyükfırat’ın ilimiz eğitimine büyük katkıları bulunduğuna dikkat çekti.

Özdemir, “Sayın İl Müdürümüzün İlimize atandığı günden bu yana eğitim anlamında çok önemli katkıları olmuştur. Müdürümüzün ayrılması bizleri üzdü. Kendisinin ilimizden ayrılmasını istemiyorduk. Ama sonuçta bu bir bayrak yarışı. Bu hafta içerisinde ilimizden ayrılacaklar. Biz bir kez daha kendisine ilimize verdikleri hizmetten ve eğitimimize olan katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki hayatında sağlıklı, huzurlu, uzun ömürler diliyoruz” dedi.

Eğitim-Bir-Sen Camiasının kendisine gösterdiği teveccühten son derece mutluluk duyduğunu söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat ise, “Sayın başkana teşekkür ediyorum. Sendikamız başkanından yöneticilerine ve üyelerine kadar görevde kaldığım süre içerisinde gayet güzel diyaloglar içerisinde bulunduk. Tüm Eğitim Çalışanlarına ve Sendika başkanımız ve üyelerine, yönetimine teşekkür ediyorum” diye konuştu.