NEVŞEHİR/FİBHABER- Özel-Çalış Belediye Başkanı Alpaslan Özer, Ankara’da Spor Toto Genel Müdürlüğü Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu ile halı saha yapımı işi için protokol imzaladı.

Çalış kasabasına yapılacak olan sentetik halı saha yapımına ilişkin olarak www.fibhaber.com'a açıklamalarda bulunan Çalış Belediye Başkanı Alpaslan Özer, Sağlıklı nesiller için Spora desteğimiz devam ediyor.

İnanıyorum ki spor sayesinde sağlıklı nesiller Çalış Kasabamız'ın geleceğini oluşturacaktır” dedi.

Başkan Özer açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Çalış Belediyesi Spor Toto ile Protokol İmzaladı..."

Çalış Belediye Başkanı Alpaslan Özer açıklamasında, Spor  Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile yaptığımız  görüşmeler sonucunda 75.ooo ( Yetmiş beş bin ) TL hibe yardım alınmış olup  imzalar atılmıştır.Çalış halkımıza ve tüm kasabamız gençlerine hayırlı olsun. 
Kasabamıza halı saha yapımı için Bundan sonraki süreçte yapım işi için ihaleye çıkılarak, en kısa sürede halı sahanın yapılacağını belirten Çalış Belediye Başkanı Alpaslan Özer; "Öncelikle gençlerimizden yoğun şekilde talep gören bu hizmeti beldemize kazandırdığımız için mutluyum. İnşaat süresinin ardından bir projemiz daha hayata geçmiş olacak. Bu sürenin de uzun bir süreç olmayacağını söyleyebilirim. Bu hizmetin Çalış beldemize kazandırılmasında ki desteklerinden dolayı tüm Çalış halkı adına Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na, Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a, Spor Toto Genel Müdürlüğü Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu'na, Nevşehir  Milletvekilimiz Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider'e çok teşekkür ederim" dedi.

 "Halı Saha Çalışlı Gençlere Ücretsiz!"

Başkan Özer, Gençlik ve Spor Bakanımız Çağatay Kılıç'ın talimatı ve Milletvekillerimiz Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider 'in destekleriyle bunu başardık. İnşallah daha da güzel yatırımlarla Çalış kasabamızın çehresini değiştirmeye devam edeceğiz" dedi. 


Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından Çalış beldemize yapılacak olan sentetik çim yüzeyli futbol sahası, kasabamız Çat Orta okulu bahçesine yapılacak olup, yapılacak olan halı sahamız tüm Çatlı öğrencilerimize ücretsiz olarak hizmet vereceğini de müjdelemek istiyorum dedi. Başkan Özer, her şeyimiz yarınlarımız çocuklarımızın spora teşvik edilmesi ve sağlıklı nesiller yetiştirilmesi adına var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz .Durmak yok Spora devam dedi...

FİBHABER.COM Nevşehir'in ilk ve en çok izlenen haber sitesi...

Nevşehir'in Bağımsız Güncel Haber www.fibhaber.com