24 Haziran seçim çalışmalarını Nevşehir sanayisinde sürdüren AK Parti'nin Nevşehir'deki en genç milletvekili adayı Emre Çalışkan, gönüllerde taht kuruyor. 

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ve partililerinde eşlik ettiği sanayi esnafı ziyaretlerinde vatandaşların bayramlarını tek tek kutlayan AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan, 24 Haziran'da yapılacak seçimlerin çok önemli olduğunu belirterek, Nevşehirli vatandaşların bilinçli olarak sandığa gideceklerine inandığını ifade etti.

Çalışkan, ülke üzerinde çok çeşitli oyunlar oynandığını, bu nedenle ülkenin bekası için herkesin birbirine kenetlenmesi gerektiğini kaydetti. 16 Yıldır yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı ve referansı olarak Yüce Milletimize; "Güçlü Meclis, Güçlü Cumhurbaşkanı, Güçlü Türkiye" Vaat Ediyoruz! 

Terör ve şer cephesine karşı memleketimizin bekası için taraf olup yine Aziz Milletimizle birlikte hareket edeceğimize inanıyorum. Ellerini ovuşturarak bekleyenler boşuna bekleyecekler. Tek Dertleri Milletin Adamı "Recep Tayyip Erdoğan Gitsin" de "Türkiye" Batarsa Batsın zihniyetinde olanlara inat, Yurtiçinde ve dışında yaşayan kardeşlerimize, geçtiğimiz 16 yıldaki hizmetlerimize ilave olarak güçlü Meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye sözü veriyoruz. Sizleri, “Vakit birlik vakti” ve “Vakit Türkiye vakti” çağrımıza destek olmaya davet ediyoruz" dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar'da açıklamasında; "Vakit, geleceğe el ele yürüme vakti! Lale sanayi esnaflarımız ile el ele gönül gönüle Durmak Yok DEVAM diyoruz. Sanayi esnafımız ile "Birliğimize, beraberliğimize ve kardeşliğimize zarar vermeye çalışanlara inat bir olacağız, beraber olacağız, iri olacağız, diri olacağız, hep birlikte Nevşehir, 24 Haziran’da da güçlü Türkiye olacağız." Vakit Türkiye Vakti Biz birlikte güçlü, birlikte Türkiye'yiz" dedi.