Çalışma Hayatında Milli Seferberlik çalışmaları kapsamında, Çalışma Genel Müdiresi Sayın Nurcan ÖNDER başkanlığında, Çalışma Genel Müdürlüğü İstihdam Politikaları Daire Başkanı Sayın İbrahim DEMİRCAN, Nevşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürü V. Erdin POLAT, İş Kur Nevşehir İl Müdürü V. Arif Sıddık BARATA ve her iki il müdürlüğünün yetkililerinden oluşan heyet bir dizi ziyaret ve görüş alışverişinde bulundu.

Nevşehir Valisi Sayın İlhami AKTAŞ’ın makamında ziyaret edilmesi ile başlayan çalışmalara çeşitli iş yerlerinin ziyaret edilmesi ile devam edildi.

Valilik ziyaretine müteakiben Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığında, Başkan İsmail ÖRDÜ ve oda başkanlarının katılımıyla sorun beklenti ve çözüm önerileri üzerine bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

Çalışmalar kapsamında Uçhisar’da bulunan ve kadın girişimciler tarafından, yöresel yemek, kuruyemiş, süs eşyası gibi geniş bir yelpazede üretim/pazarlama yapan Kadıneli Derneği, Nevşehir ve Acıgöl Organize Sanayinde çeşitli işyerleri ile Acıgöl Halkeğitim Merkezinde kadınlara yönelik olarak düzenlenen kurslar ziyaret edildi.

Acıgöl Belediye Başkanı Sayın Ercan ERTAŞ’ın da öğlenden sonraki bölüme bizzat katıldığı ziyaretler, şehitimiz Latif ADIGÜZEL’in baba evinin ziyareti ile sona erdi.