Sümer Mahallesi’ndeki Fatih 2 cami görevlisi Mehmet Ellialtı’nın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir belediyesi olarak nerede bir eksik ortaya çıktığında belediye olarak o eksikliği giderebilmenin çabası içerisinde olduklarını belirterek, cami,sokak,okul ve benzeri tüm sosyal alanlarda Nevşehir Belediyesi olarak hizmet ürettiklerini söyledi.

Kendilerini halkın birer hizmet eri olarak gördüklerini vurgulayan Ünver “ Camilerimizin özellikle çevre düzenlemelerini de başta olmak üzere diğer ihtiyaçlarının karşılanması yönünde cami cemaatinden maddi bir beklenti içerisine artık girilmemeli, belediyemiz Allah’a çok şükür bu istekleri yerine getirebilecek güçtedir. Bu ister cami olsun, ister okul ve yol gibi  benzeri halkımızın ortak kullanım alanları olsun, bunlarla ilgili eksiklikleri giderebilecek bir düzeye ulaştık çok şükür. Bu nedenle belediyemiz batmıyor, tam tersi bu hizmetleri yerine getirdikçe bereketleniyor.” dedi.

Sümer Mahallesi’ndeki Fatih 2 cami imam hatibi Hüsrev Öndegelen ve Aşağı Bektik Camii imam hatibi İsa Karaşahin,  Nevşehir Belediyesi’nin çalışmaları ile cami çevresinin oldukça düzenli bir hale geldiğini belirterek, yapılan hizmetlerden dolayı Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e teşekkür etti.