NEVŞEHİR/FİBHABER -Özel- Bunun adi vahşet, bunun adı katliam.... Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasın da Caniler ısınmak için iki köpeği benzin döküp diri diri yaktılar.

"Nevşehir bugün hayvan katliamına tanık oldu..."

Artık Sözün bittiği yerdeyiz. İnsanlıktan nasibini almamış iki mahlukat ısınmak için  iki köpeği benzin döküp yaktı.


Edindiğimiz bilgilere göre, 
Ortahisar AK Parti Belde Başkanı M.Ali Özendi dün gece Ortahisar kasabasında şüpheli olarak gördükleri yabancı iki şahsı takibe aldı.

Ürgüp Karağan Dere Mahallesiyle ile Ortahisar Derelerindeki terk edilmiş evlerde ve kaya damlarda duyduğu ses üzerine yabancı şahısları demir sopayla kovaladığını daha sonra bu iki şahsın hızlıca karanlığa kaçarak  gözden kaybolduklarını belirtirken bir tanesinin kafasına sopa fırlattığını belirtti.

"Caniler benzin döküp diri diri yakmışlar..."

Daha sonra bu yabancı şahısların oldukları yerde iki tane köpeğin yakılmış olduğunu gördü...

Yaklaştığımda yerdeki karartının vahşetten kalanlar olduğunu anladım. Bir araya getirilmiş ve üzerlerine bir sıvı dökülerek yakılmıştı. O anda şok geçirdim.” 

Gördüğü manzara karşısında dehşete düşen Özendi, önce bu görüntüyü telefonuyla kayıt altına aldı daha sonra durumu jandarmaya bildirmek için telefonuna sarıldı fakat şarzının bittiği için haber veremediğini belirtti.

Gördüğü manzarayı fotoğraflayan Özendi, Köpeklere tekrar tekrar baktığını ve hayvanların üzerlerine benzin dökülerek yakıldığını tahmin ettiğini söyledi. Özendi, daha sonra www.fibhaber.com Haber servisimize yaptığı açıklamasına şöyle devam etti: “Yakılan köpeklerin sayısı belki daha fazlaydı. Bu olayı yaşamış olmak beni insanlığımdan utandırdı. Ortahisar kasabamızda daha önce böyle bir olay yine yaşanmıştı.” dedi.

Geçen Yıl yine Nisan Ayında Ortahisar kasabasında kedi ve köpek yakılma olayı yaşandığını belirten Özendi, Şimdi durumu kasaba halkıyla paylaşarak arkadaşlarıyla birlikte bu iki yabancı için nöbet tutuyor.


Hayvana acımayan insana hiç acımaz

Bunu yapanlar asla insan olmaz diyen Özendi, Satanistlermiydiler yoksa Otmu yada alkol mu içiyorlardı bilemem ama Hayvana acımayan insana hiç acımaz yazık günah... 

FİBHABER.COM Nevşehir'in ilk ve en çok izlenen haber sitesi...

Nevşehir'in Bağımsız Güncel Haber www.fibhaber.com