Çat "Gezgin" Programında Tanıtıldı....

Derya Uğur Öner’in hazırlayıp sunduğu sevilen programda Çat turizmi ve Kapadokya geniş yer bulacak. Tvnet ekibiyle yaptığı röportajda Türkiye’nin gözbebeği, Nevşehir ve Kapadokya'nın incisi Çat kasabasını ve Çat Belediyesi’nin çalışmalarını anlatan Başkan Kamil Duru, “Türkiye’de ve yurt dışında yaşayan tüm vatandaşlarımızı tabiatın kalbi Çat'a bekliyorum” dedi. Başkan Duru,  Çat'da ki çekimleri yapılan programda Bölgenin kültürel zenginliklerini ve tüm güzelliklerini anlattı. Dört yanı Peribacaları, Yer altı Kentleri, uçsuz bucaksız muhteşem Vadileri ile kaplı Kapadokya Nevşehir'in dağları, taşları üzerinden geçen Türkiye nin en büyük Kızılırmağı, güvercinlikleri, Efsaneleri,Kiliseleri,Damat İBrahim Paşası,Tarihi değerleri ve biyolojik çeşitliliği başta olmak üzere birçok güzelliği içerisinde barındırdığını söyleyen Başkan Duru, “Çat kasabamız dahil tüm Kakapadokya bütünlüğünü içerisinde barındıran Nevşehir tabiatın kalbi, dünyanın cennet köşelerinden birisidir.

Ayrıca Kozaklı ilçesiyle de ,Türkiye’nin en bol sıcak su kaynağına sahip illerimizden.
Milletvekillerimizin Nevşehir'in turizm, üniversite ,ticaret  ve spor kenti olması için  ciddi çalışmaları var.

Bizimde herşeyden önce bir Çat sevdalısı ve bu beldenin Belediye Başkanı olarak ilk Hedefimiz Çat kasabasını tüm dünyaya tanıtmak turizme kazandırmak" dedi.


TV Net ekranlarında Yapımını ve sunuculuğunu Derya Uğur Öner’in üstlendiği 'Gezgin’ programının son bölümünde Nevşehir merkez ilçeye bağlı Çat kasabası tanıtılıyor...Bu Akşam Saat: 17:00 de Ekranların Başına Geçip Çat Kasabamızı TV Net ekranlarından soluksuz olarak izliyoruz...

Nevşehir Merkez ilçeye bağlı Çat Kasabası bu akşam TV Net kanalında tanıtılacak.
Nevşehir merkez ilçeye bağlı Çat Kasabası bugün saat 17.00’de TV Net kanalında Gezgin programında tanıtılacak.  TV Net Programından yayınlanacak olan Gezgin programı bu akşam saat 17.00 de Çat Kasabasının tanıtımını yapacakken programında tekrarı da haftaya Cumartesi günü yayınlanacak.