Yıllar sonra Çat kasabamızda Gencler tekrar takımlarına kavustular diyen Başkan Kamil Duru, Biz Çat Belediyesi olarak takımımıza her manada tam desteğiz.Artık Kasabamız gençliğini spora teşvik için bütün şartlar oluştu dedi.

Zaten akıllı,zeki çevik,çalışkan olduğu kadar başarılı sportmen kasabamız gençliğimizin bu alanda da yerlerini almaları için mazeretimiz kalmadı. Yeni kurulan 2. Amatör kümenin çiçeği burnunda ekibi Çat Spor Gençlik Kulübü Futbol takımımız geçmite olduğu gibi inşallah yeni başarılara imza atacaktır dedi.  

Sıkı durun "Çat Spor Gençlik Kulübü" geliyor, Kulüp Resmen Kuruldu...

Yıllar sonra Yeniden kurulan ve Nevşehir 2.Amatör kümeden macerasına başlayacak olan Çat Gençlik Spor Kulübü'nün kurulmasında büyük emeği geçen Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Yeni kulübümüz eski takımın Küllerinden kurulduğunu ifade ederek sıkı durun Efsane yeniden dönüyor diyerek iddiasınıda ortaya koydu.

İddialı Güçlü Efsane Bir Takım Gümbür Gümbür Geliyor...!

Kulübümüz resmi olarak kuruldu diyen ve gençleri sonuna kadar destekleyeceklerinin altını çizen Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, “Onları, kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını için spor yapmaya teşvik ediyoruz. Spor, gençlerimizin bedensel ve ruhsal gelişimlerine faydalar sağlıyor. Ülkemizin geleceği gençlerimizin mutluluğu, bizim mutluluğumuzdur” dedi.

Çat Gençlik Spor Kulübünün Resmi kuruluşunu müjdeleyen Başkan Duru, Kulübümüze büyük destekleriyle Gençliğe ve Spora Tam Destek veren Başta tüm Sponsorlarımıza ve emeği geçen herkese şahsım ve Kasaba halkım adına teşekkür ederim
 dedi.

Başkan Duru, İşte Nevşehir de Sporun ve Gençliğin Gerçek Dostu Sponsorlarımız:

TEŞEKKÜRLER  ...!

1-Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe
2-Acerler İnşaat Mehmet Acer
3-Doğa Tohumculuk Yakup Karahan
4-Alper Tohumculuk Doğan Topal
5-Özaslan Grup Halil Özaslan
6-Anadolu Grup İbrahim Gökçe
7-Gülsan Gıda Sorumlu Müdür Fatih Karadeniz
8-Ata Aliminyum Necati Tümtürk
9-Pakpen Ali Mumyakan
10-Ertaş Grup Musa Ertaş
11-Erkan Tesisat Erkan Yüzer


Başkan Duru; Çatlı Gençlerimizi kahve ve internet salonlarınin köşelerinden kurtarıp onlara spor yaptırmak hedefi ile yola çıktık. Bu hafta sonu başlayacak olan Nevşehir 2 .Amatör Kümede ilk yılımızda Şampiyonluk hedefledik. Bu hedefle çok güçlü ve iddialı bir takım kurduk. Tüm sporseverleri maçlarımıza bizlere destek vermeye davet ediyorum dedi.

Öte yandan Nevşehir 2.Amatör kümede bu yıl Şampiyonluk hedefleyen Çat Gençlik Spor Kulübünün Yeni Sezon Takım Formalarıda tüm sporseverlerce büyük beğeni topladı. 

ÇAT GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 

Kulüp Başkanı : Murat Karakaya

Kulübün adı ; Nevsehir ili Çat Gençlik ve Spor Kulübü Derneği

Renkleri: Turkuaz kırmızı ve beyaz

Kuruluş Tarihi:2015

T.Direktör: Ercan Kılıç

Yard.Antrönör:
 Memduh Abacı

Kaleci Antrönörü : Adnan Ülger

Kondisyoner: Erdoğan Kılıç

Fotoğrafçı: Foto Özçay / Mustafa Özçay

Basın Danışmanı : Fikret Çapacı / İbrahim Uysal


Nevşehir de Futbolun saygın ve sevilen başarılı isimleri ile Çat Belediye Başkanı Kamil Duru'nun da forma giyeceği Çat Spor Kulübüne 
FİB Haber.Com olarak başarılar diliyoruz...